Skip to content

Njoftim për konsumatorët Kurbin dhe Lezhë

 

Në kuadër të stakimit të linjës 110kV L110-36 Laç–Fushë Kuqe, në datën 09 shkurt 2022, në intervalin kohor 10:00-17:00 do të mbeten pa energji elektrike zonat:

Fushë Kuqe Qendër, Kisha-Gurrëz, Privat, Tufzimi, Patok, Ujësjellësi Fushë Kuqe, Plazh-Patok, Kisha katolike, Komplekse, Qendra 1, Mirditori 1+2, Firmë Betoni.

Rrile: Gryk Lumi (Kom. Shënkoll), Barbulloje, Gajush, Shënkoll, Tale, Burgu Shkolle, Hidrovoret Droje, Tale.

Në kuadër të stakimit të linjës 6kV të Fidrit Fshat Laç në nënstacionin Laç 1, si masë sigurie për punimet e linjës 110kV Laç 1 – Ulëz, në intervalin kohor 10:00-17:00 do të mbetet pa energji elektrike: Fshat Laç.

Ju falenderojmë për mirekuptimin!