Skip to content

Njoftim për konsumatorët Elbasan, Skrapar, Berat, Kuçovë & Fier

Për stakimin për rikonstruksion të Zbarrave 110kV të nënstacionit Kuçovë,  dhe  Linjave 110kV të tij, në datën 08 Korrik 2022 nga ora 00:00 deri në orën 07:30

  • OST sh.a. njofton se në datën 08 Korrik 2022 nga ora 00:00 deri në orën 07:30 do të stakohet linja 110kV Berat Burdullias – Kuçovë – Jagodinë – Kajan, transformatiori i fuqisë T3 110/35/10kV 7.5MVA, si dhe Zbarrat 110kV në nënstacionin Kuçovë. Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacionet Kuçovë, Kombinat Berat, Berat Burdullias, Uznovë, Poliçan, Bogovë, Çorovodë re, Çorovodë e Vjetër, si dhe Hec-et: Bogovë, Nishovë, Vërtop, Faqekuq 1, 2, Vlushë, Ujaniku 1, 2, Dobrenjë, Skrapar, Çorovodë, Baçka si edhe disa zona:

Zonat pa energji ne Rrethin Skrapar:

Bargullas, Nishova, Novaj, Provonik, Kalluç, Serat Poliçan, Ujësjellësit Poliçan, Mbrakull, Tërpani, Tozhan, Bashkia Poliçan, Furra e Çelikut, Uzina Poliçan, Spitali Poliçan, Ish Spitali i Vjetër, Vodafon, Tuneli, qyteti Skrapar, Policia, Frigoriferi, Konservat, Çerenisht, Nishicë, Veleshnje, Ujësjellësi Sharovë, Potom, Çepan, Backa, Kreshovë, Lepan, Leshnje, Gjorgovë, Tomorricë, Turizmi, Spitali Çorovodë, Ujësjellësi Çorovodë, Telekomi, Store, Vërzhezhë,  Munushtire, NSHN, Konservat, Kakruk, Vëndreshë, Spatharë, Krorëz,  Stacioni i Pompave, Dobrushë, Bogovë.

Zonat pa energji ne Rrethin Berat:

Lagjja Çlirim, Lagjja Gorricë,  Qendër Berat, lagjja Çlirim, lagjja Dëshmorët e Kombit, Posta, Turizmi, lagjjet Barrikadë, Dëshmorët e Kombit, 22 Tetori, 8 Nëntori, Mangalemi,  Pallati i Kulturës, lagjja Kala, lagjja Ylli Kuq, Ambulanca, Burgu i ri Berat, lagjja Kushtrim,  lagjja 10 Korriku, Befotrofi, Gjykata, Bashkia Berat, Spitali i ri, Industria, Oficerat, lagjjet Donika Kastrioti, Jani Vruho, 30 Vjetori, Komunale, lagjja Uznove, Pyjorja, Materniteti Ri, Komunat Velabisht, Rroshnik, Vodicë, fshatrat: Bregas, Duhanasi, Kostren, Spitali Rajonal Berat, Subjektet Matuka, Alba Text, Prodhim Këpucësh, Alba Kolor, “Fabrika e miellit Agri Food”, Kazazi, komunat Velabisht, fshatrat: Remanica, Starovë, komunat Otllak, Lumas, fshatrat: Moravë, Orizaj, subjekti “Marlotex”, Fabrika e Sallamit,  Zona Industriale Berat, Pularia, Mobileri Kushi, Cener SHPK, Matuk 2, Sidneji Ushqimore.

Zonat qe mbeten  pa energji ne Rrethin Kuçovë:

Ura vajgurore,  Komuna Sinje, Hidrovori, Ujësjellësi, Policia, komunat Perondi,

Poshnje, Kozare, fshatrat: Tapi, Çiflik, Gegë, Avaleas, lagjjet Postobllok, Ferma Partizani, Arrëz, Çiflik, Kozare, Koraqet, Dhanet, Tafallarët, Tolanjakët, Subjektet Katërmaja, Pëllumb Zyla, lagjjia Tafi Skëndo, Uzina Mekanike e Naftës, Fier-Mimar, Bozok, Salc-Kozare, Ferras,  Rrogozet, Sallanjakët, lagjet Polovinë, Drizë, Kaldaja, fshatrat Frashër, Dikatër, 11 Shkurti, Llukan Prifti, Spitali, Kinemaja, Teci, Zdrave, 1 Maji, Teknikumi, Blloku, Fshati Guri i Bardhë, Komuna Poshnje, fshatrat: Goricë, Syzesi, Malas-Gropë, Banaj, Gajd, Sheq, Sheq-Gajd, Vokopola, Skrevani,  lagjet: Qylet, Pëllumbas, Qamic, Gllavanjakët, Protoduarët, Kumarakët, Qatot, Goricë, Poshnje e Vogël, Poshnje e Madhe, Manastir, Çobot, Sinjaret,  Guraj, Dervishët, Sulaj, Xhelo, Nderrmarja e Ujrave Kuçovë.

  • Ndërsa për periudhën kohore prej 5 min do të mbeten pa energji elektrike zonat:

Zonat qe mbeten 5 min pa energji ne Rrethin Kuçovë:

Poshnje, Gurore, Ndërrmarja e Ujrave Kuçovë.

Zonat qe mbeten 5 min pa energji ne Rrethin Fier:

Roskoveci, Fshatra: Driz, Driz Vidhishtë, Kurjan, Velmish,  Mbërs, Vlosh, Ngjeqar, Strum.

Zonat qe mbeten 5 min pa energji ne Rrethin Berat:

Kutallia, Drenovica, Samatica, Rërëza, Nafta, Pobrati, Cukalat, Slanica.

Zonat qe mbeten 5 min pa energji ne Rrethin Elbasan:

Komuna: Kajan, fshatrat: Kajan, Gjolenë, Turbull, Gjinuk, Lisaj, Dragot, Dëshiran, Idriz, Marinëz, Dushk, lagjja Cane, komuna: Fierzë, fshatrat: Fierzë, Burgu Kosovë, Cerragë, Çestije, komuna: Grekan fshatrat; Guras,  Grekan, Rrenas, Cartallos, Uji i Pijshëm Elbasan.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !