Skip to content

Njoftim për konsumatorët Mirditë

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Rubik – Reps, në datën 4 Gusht në intervalet kohore 08:00 – 08:05 dhe 16:00 – 16:05

OST sh.a. njofton se në datën 4 Gusht në intervalet kohore  08:00 – 08:05 dhe 16:00 – 16:05 do të stakohet linja 110kV Reps – Fushë Arrëz. Si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike nënstacioni Reps dhe Miniera e Spaç TETE Albania, Hec-i Zall-Xhuxhë si edhe disa zona:

Fshatrat : Letaj, Qyteza Reps; Ish. Komuna Fan, Shtrungaj, Nënshejt, Bisakë, Klos, Katund i Ri, Konaj, Shëngjin, Pshqesh, Zall-Xhuxhë, Munellë, Domgjon, Gjadër, Sander, Hebë, Thirrë, Gjugjë, Lasht, Shkorret, Maja e Madhe, Plagez, Gurth Spaç; Ish. Komuna: Orosh, Kodër Rane, Kullaxhi, Blinisht, Shpal, Vau i Madh, Mashtërkor, Lgjin, Grykë-Oroshi, Bulshar, Ndërshena.

 

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !