Skip to content

Njoftim për konsumatorët Tiranë

r remont të planifikuar të Zbarrave 110kV të Sek. të I-rë nënstacioni Kashar, të Zbarrave 110kV në nënstacionin Farkë,  të Linjës 110kV Farkë – Traktora,

në datën 09 Shtator nga ora 00:00 deri në orën 06:00

OST sh.a. njofton se në datën 09 Shtator nga ora 00:00 deri në orën 06:00 do të stakohen Zbarrat 110kV në nënstacionin Farkë, të Traktit 110kV dhe të Linjës 110kV Farkë – Ibë. Si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike nënstacioni Farkë, fidrat E4, E5 si edhe disa zona:

Mullet, Ibë, Gurrë, Pëllumbas, Lundër, Vishnje, Sauk.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !