Skip to content

Njoftim për konsumatorët Tiranë

“Për remont të planifikuar të Zbarrave 110kV të Seksionit të II-të dhe të III-të në nënstacionin Uzina – Traktora”  në datën 15 Shtator nga ora 01:00 deri në orën 05:00

 

OST sh.a. njofton se në datën 15 Shtator nga ora 01:00 deri në orën 05:00 do të stakohen Zbarrat 110kV të seksionit të II-të dhe të III-të në nënstacionin Traktora. Si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona:

Kodra e Priftit, Shkozë, Zona pranë Depos së Ujit, Rruga Todi Shkurti (pranë Pallateve Grand), Antenat e Televizioneve në Dajt, Vilat Qeveritare në Dajt, News 24.

Garda, Zona pranë Senatoriumit, Kodra e Kokonozëve, Ish Parku Komunal, Pallatet pranë Oxhakut te Shkolla e Bashkuar, Porcelani, Kodra e Metallve, Rruga Pasho Hysi, Kryegjyshata, Poligrafiku, Burgu 325, Shkozë (pjesërisht), Zona rreth Qytet Studentit, Arkivi, Shkozë 2, Instrumentali, Reparti 8802, Uzina Gjeologjike, UPNA, Firma e Betonit Sina 98.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !