Skip to content

Njoftim për konsumatorët Durrës – Shijak

Për  stakimin e linjave 110kV Rrazhbull – Porto Romano (Spitalle) dhe  Rrazhbull – Sallmone (Sukth) për energjizim i traktit Razhbull-Porto Romano dhe dalje jashtë pune i traktit Razhbull-Sukth, në datën 01 Tetor nga ora 02:00 deri në orën 05:00

  • OST sh.a. njofton se në datën 01 Tetor nga ora 02:00 deri në orën 05:00 do të stakohet linja 110kV Rrazhbull – Sallmone (Sukth). Si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike në nënstacionet Sallmone (Sukth), Gjiri Lalëzit si edhe disa zona:

Shijak, Bregu i Lumit, Punishte, Komunale, Fermë Sukth, Hidrovori, (Lagjjia e Stallave), Bizneset gjatë Autostradës, 4 Rrugët, Maminas – Shijak, S.M.T-ja, Grumbullimi, Maminasi, Sallmone, Gjiri i Lalëzit, Kompleksi Lura, Shënavlash.

  • OST sh.a. njofton se në datën 01 Tetor nga ora 02:00 deri në orën 05:00 do të stakohet linja 110kV Rrazhbull – Porto Romano (Spitalle). Si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike nënstacioni Porto Romano (Spitalle) si edhe disa zona:

Shënavlash, Vrine, Tregu i Makinave, Zona Idustriale e  Spitalles, Qyteti Rinia,

Zona djathtas hyrja e Durrësit ( ish këneta) deri te N/st Spitallë, ish-PTT Spitalle, Varrezat e reja, ish-Kimike dhe zonat rrotull deri te Hidrovori, Porto Romano, Zona e Kënetës, Durrës; Zona e Burgut, Rruga Aleksandër Goga, ANOIL, Eropetrol, Intergaz, Serat, ADC, Universiteti, Zona Spitalle.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !