Skip to content

Njoftim për konsumatorët Kuçovë

r stakim të linjave intersektuese 10 dhe 6kV, të fidrave në nënstacionin Kuçovë, si  masë sigurie për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV Kuçovë – Kajan, në datën 12 Dhjetor nga ora 08:00 deri në orën 16:00

  • OST sh.a. njofton se në datën 12 Dhjetor nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet linja 6kV e fidrit F5 në nënstacionin Kuçovë. Si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike Fidri F5 i nënstacionit Kuçovë si edhe disa zona:

Lagjja Tafil Skëndo, Bashkia Kuçovë.

  • OST sh.a. njofton se në datën 12 Dhjetor nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet linja 6kV e fidrit F6 në nënstacionin Kuçovë. Si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike Fidri F6 në nënstacionin Kuçovë si edhe disa zona:

Uzina Mekanike e Naftës.

  • OST sh.a. njofton se në datën 12 Dhjetor nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet linja 10kV e fidrit F3 në nënstacionin Kuçovë. Si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike Fidri F3 në nënstacionin Kuçovë si edhe disa zona:

Spitali, Lagjet: Tafil Skëndo, 11 Shkurti, Llukan Prifti, Kinemaja, Teci.

  • OST sh.a. njofton se në datën 12 Dhjetor nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet linja 10kV e fidrit F10 në nënstacionin Kuçovë. Si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike Fidri F10 në nënstacionin Kuçovë si edhe disa zona:

Ujësjellësi Kuçovë, Policia,

Lagjet: Llukan Prifti, 1 Maji, Teknikumi, Blloku.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !