Skip to content

Njoftim për konsumatorët Durrës dhe Shijak

Njoftim për konsumatorët Durrës dhe Shijak

Ju njoftojmë se, në datën  04/ 07/ 2024 nga ora 07:00 deri në orën 08:00, do të stakohet dhe tokëzohet Linja 35 kV 30 – 3/2 Shkozet – Shijak. Gjatë kësaj periudhe kohore, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në Subjektet; Aiba Pulari dhe Kantina e Pijeve.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !