Skip to content

Njoftim për konsumatorët Kavajë

Njoftim për konsumatorët Kavajë

Ju njoftojmë se, në datën 09/ 07/ 2024 nga ora 04:00 deri në orën 08:00, do të stakohet dhe tokëzohet Linja 110 kV 110-21/1 Kavajë – Rrashbull. Gjatë kësaj periudhe kohore, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në Nënstacionin Golem, si edhe në disa zona të rrethit Kavajë :

Malësia e Golemit, Tilaj, Seferaj, Golemas, Kryemëdhej, Mali i Robit Fshat (jo breg deti).

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !