Skip to content

Njoftim për konsumatorët Kukës

Njoftim për konsumatorët Kukës

Ju njoftojmë se, në datat 09 – 10/ 07 /2024 nga ora 05:00 deri në orën 05:05, do të stakohet në intervalin kohor të 5 minutave Çelësi 110 kV në Nënstacionin Kukës, i Linjës 110 kV 110-29/2 Kukës, Rexhepaj – Hec Lapaj. Si kohë e domosdoshme për hapjen dhe mbylljen e thikës në Lajthizë të Linjës 110 kV 110-28/1a Fushë Arrëz – Lajthizë, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike 2 herë nga 5 minuta në Nënstacionet; Kalimash, Kalimash Tunel, Krumë, Kukës Rexhepaj dhe Hec-et; Bele, Pobreg, Cërnalevë, Leproj Shëmri, Thirrë, Thanza, Lajthiza, Meshurdh, Kryezi, Borje Oreshkë, Fabrika e Pasurimit si edhe disa zona të rrethit Kukës :

Borje, Novosej, Turaj, Shishtavec, Topojan, Lojme, Oreshkë, Borje Kollovoz, Zapod, Shtrezë, Breki, Ramhas, Fabrika Kalimash, Kalimash, Babqorr, Kryemadh, AMC Kalimash, Mamëz, Myç Mamëz, Kolsh, Surroj, Çinamakë, Aliaj, Sukë, Shëmri, Dobrush, Zahrisht, Pla, Nikoliq, Stacioni i Pompës Pla Krumë, Vlahën, Nikoliq, Ujësjellësi Krumë, Fshatrat; Bardhej, Helshan, Kostur, Perollaj, Ukperaj.

 

Fshatrat e Tropojës; Kam, Zogaj, Kepenek, Xhuxhë, Antena RTSH, Qarr, Golaj, Letaj, Zgjeç etj. , Pla, Brat, Dobrunë, Dog, Qafë Prush, Cahan, Kishaj, Mujaj, Pogaj, Antena AMC, Antena PLUS, Stacioni i Pompës dhe Ujësjellësi Cahan, Fajzë, Brenogë, Vranisht, Sefoll, Metaliaj, Myç-Has, Tregtan, Likeni i Kuq, Stacioni i Pompës dhe Ujësjellësi Branog – Tobël, Bashkia Krumë, Lagjet 1,2, Zona Industriale, Lagjja Informale (kodra e madhe) Pekë, Gajrep, Krumë, Spitali, Firma Elmir, Dukagjin, Petkaj, Çam, Shtanë, Shikaj.

Gjithashtu, ju njoftojmë se, në datat 10 – 11/ 07/ 2024 nga ora 05:00 deri në orën 05:05, do të stakohet në intervalin kohor të 5 minutave Çelësi 110 kV në Nënstacionin Kukës, i Linjës 110 kV 110-29/2 Kukës, Rexhepaj – Hec Lapaj. Si kohë e domosdoshme për hapjen dhe mbylljen e thikës në Lajthizë të Linjës 110 kV 110-28/1b Lajthizë – Kalimash, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike 2 herë nga 5 minuta në Nënstacionet; Kalimash, Kalimash Tunel, Krumë, Kukës Rexhepaj dhe Hec-et; Bele, Pobreg, Cërnalevë, Leproj Shëmri, Thanza, Lajthiza, Kryezi, Fabrika e Pasurimit, si edhe disa zona të rrethit Kukës :

Borje, Novosej, Turaj, Shishtavec, Topojan, Lojme, Oreshkë, Borje Kollovoz, Zapod, Shtrezë, Breki, Ramhas, Fabrika Kalimash, Kalimash, Babqorr, Kryemadh, AMC Kalimash, Mamëz, Myç Mamëz, Kolsh, Surroj, Çinamakë, Aliaj, Sukë, Shëmri, Dobrush, Zahrisht, Pla, Nikoliq, Stacioni i Pompës Pla Krumë, Vlahën, Nikoliq, Ujësjellësi Krumë, Fshatrat; Bardhej, Helshan, Kostur, Perollaj, Ukperaj.

 

Fshatrat e Tropojës; Kam, Zogaj, Kepenek, Xhuxhë, Antena RTSH, Qarr, Golaj, Letaj, Zgjeç etj. , Pla, Brat, Dobrunë, Dog, Qafë Prush, Cahan, Kishaj, Mujaj, Pogaj, Antena AMC, Antena PLUS, Stacioni i Pompës dhe Ujësjellësi Cahan, Fajzë, Brenogë, Vranisht, Sefoll, Metaliaj, Myç-Has, Tregtan, Likeni i Kuq, Stacioni i Pompës dhe Ujësjellësi Branog – Tobël, Bashkia Krumë, Lagjet 1,2, Zona Industriale, Lagjja Informale (kodra e madhe) Pekë, Gajrep, Krumë, Spitali, Firma Elmir, Dukagjin, Petkaj, Çam, Shtanë, Shikaj.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !