Skip to content

Ndërtimi i linjës 400 kV Shqipëri-Maqedoni e Veriut

Finalizohet procedura e cila i hap rrugë zbatimit të plotë të projektit “Ndërtimi i linjës 400 kV Shqipëri-Maqedoni e Veriut”. Investimi i cili financohet nga Qeveria Gjermane nëpërmjet bankës KfW,
continue reading

Rikonstruksioni i nënstacionit 110 kV Kajan, Belsh

  Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Zj. Belinda Balluku së bashku me Administratorin e OST, Z.Skerdi Drenova, kanë inspektuar punimet për rikonstruksionin e nënstacionit 110kV të Kajanit në Belsh në
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

OST sh.a njofton mbi stakimin e  Linjës 6kV të Fidrit F2 Labinot të N/stacionit Fibër, si masë sigurie për shkak intersektimi, të realizimit të punimeve të Rikonstruksionit të Linjës 110kV L110-16/2a Fibër –
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kuçovë

Për stakimin e linjave 6kV të fiderit F3, F11 të nënstacionit Kuçovë,  për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV Kuçovë – Kajan, në datat 17 -19 Janar 2022 nga ora 07:30 deri
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan dhe Librazhdë

Për stakimin e linjave 6kV të fiderit F2; F9 dhe F 12 të nënstacionit Fiber,  për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV Fiber – Rrapun, në datat 17 -20 Janar 2022  
continue reading

Aprovohet marrëveshja e lidhjes KOSTT – ENTSO-E

Aprovohet marrëveshja për njohjen e Operatorit të Transmetimit të Kosovës “KOSTT” në operimin si zonë e pavarur kontrolli.   Sot, datë 20 Prill 2020, Operatorët e Transmetimit të Evropës Kontinentale
continue reading

Teknologjia fotovoltaike

continue reading

Punonjesit e OST sh.a dhurojne Gjak

continue reading

Vizita e studentëve në nënstacionin Tirana 2

continue reading

Investim në nënstacionin e Librazhdit

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku vizitoi Nënstacionin 110 kV të Librazhdit ku po kryhet rikonstruksioni i impiantit 110 kV të këtij nënstacioni. Ky është investimi i radhës i
continue reading

Klik Ekspo Group 2019

Patëm kënaqësinë të ndanim me publikun pasionin dhe punën tonë të përditshme për një transmetim të sigurtë dhe të besueshëm të energjisë si dhe risitë e investimet tona strategjike në
continue reading

Themelohet Bursa Shqiptare e Energjisë Elektrike – ALPEX

Previous Next
continue reading

Ndërtimi i linjës 110kV dhe ndërtimi i nënstacionit të ri 110/20kV në Gjirin e Lalëzit.

Investimi 8 milionë euro, OST dhe OSHEE me projekt të integruar përmirësojnë ndjeshëm furnizimin me energji elektrike në zonën e Gjirit të Lalzit Në zonën e Gjirit të Lalzit ka
continue reading

Marrëveshja e themelimit të Bllokut AK

Pas një pune shumë intensive dhe një bashkëpunimi efikas ndërmjet Operatorit të Sistemit të Transmetimit të Shqipërisë OST dhe Operatorit të Sistemit,Transmisionit dhe Tregut të energjisë elektrike të Kosovës (KOSTT),
continue reading

Investimi i OST në nënstacionin Laç2

Previous Next
continue reading

Shqipëri-Kosovë, nis operimin blloku i përbashkët rregullues dhe linja 400 kV

Shqipëria dhe Kosova finalizojnë me sukses një hap të rëndësishëm në sektorin elektro-energjetik. Nga dita e sotme, nis operimi i pavarur i Kosovës, si zonë Rregulluese brenda Bllokut Rregullues Shqipëri-Kosovë,
continue reading

Njoftim për konsumatorët Shkodër

continue reading

Njoftim për konsumatorët Shkodër

continue reading

Njoftim për konsumatorët Dibër, Kukës dhe Peshkopi

continue reading

Njoftim për konsumatorët Librazhd

continue reading

Nis ndërtimi i linjës 400kV Shqipëri – Maqedoni e Veriut

Nis ndërtimi i linjës 400kV Shqipëri – Maqedoni e Veriut. Investimi infrastukturor më i rëndësishëm midis Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut në këto 30 vitet e fundit si dhe ura
continue reading

Ndërtimi i linjës 400 kV Shqipëri-Maqedoni e Veriut

Ndërtimi i linjës 400 kV Shqipëri-Maqedoni e Veriut Finalizohet procedura e cila i hap rrugë zbatimit të plotë të projektit “Ndërtimi i linjës 400 kV Shqipëri-Maqedoni e Veriut”. Investimi i
continue reading

Rikonstruksioni i Nënstacionit 110/35/6 kV të Rubikut

Rikonstruksioni i Nënstacionit 110/35/6 kV të Rubikut Një tjetër punë e përfunduar me sukses. Nënstacioni elektrik i Rubikut iu nënshtrua një rehabilitimi të plotë duke bërë të mundur rritjen e
continue reading