Skip to content

Njoftim për konsumatorët Librazhd

Për vazhdimin e punimeve të rikonstruksionit të Linjës 110Kv, L110-16/3b Prrenjas – Hec Egnatia në datën 04/12/2023. 1-OST sh.a. njofton se në datën 04.12.2023 nga ora 08:00 deri në orën 14:00
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kukës

Për stakimin e Zbarrave 110kV të Nënstacionit Kukës, Rexhepaj dhe të Linjës 110kV – 29/1 Kukës – Kalimash në kuadrin e rehabilitimit të Traktit 110kV e kësaj Linje të Nënstacionit
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Për stakimin e kabllove të parë të 8 fidrave që dalin nga Nënstacioni Selitë si masë sigurie për punimet e gërmimit për riparimin e Linjës 110kV Kabllorë, 110 – 47/2
continue reading

Njoftim për konsumatorët Suç,Hec Darsi,Hec Cerrujë,Bulqizë,Tërnovë,Hec Gjoricë,Shupenzë dhe Vojnik

OST sh.a. njofton se në datën 01/12/2023 si pasojë e veprimit të mbrojtjes maksimale u stakua Linja L-110 kV Burrel-Suç në orën 10:42.   Si rrjedhojë, mbetën pa tension konsumatorët
continue reading

Njoftim për konsumatorët Peshkopi,Kukës dhe Dibër

Njoftim për konsumatorët Peshkopi,Kukës dhe Dibër Për stakim të domosdoshëm të Linjës 110kV L110 – 26 Peshkopi – Vojnik, për shtrim trosi OPGW në kampatën midis shtyllave Nr: 6 –
continue reading

Njoftim për konsumatorët Bulqizë

OST sh.a. njofton se në datën 25/11/2023 si pasojë nga reshjet e shumta të dëborës u stakua Linja L-110 kV Hec Cerrujë – Bulqizë  në orën 19:07. Si rrjedhojë, mbetën
continue reading

Njoftim për konsumatorët Bulqizë

OST sh.a. njofton se në datën 25/11/2023 si pasojë nga reshjet e shumta të dëborës u stakua Linja L-110 kV  Hec Cerrujë – Bulqizë  në orën 20:11.   Si rrjedhojë,
continue reading

Njoftim për konsumatorët Shupenzë

OST sh.a. njofton se në datën 25/11/2023 si pasojë e difektit nga reshjet e shumta të dëborës u stakua Linja L-110 kV Gjoricë – Vojnik  në orën 17:13. Si rrjedhojë,
continue reading

Njoftim për konsumatorët Shupenzë,Vojnik dhe Peshkopi

OST sh.a. njofton se në datën 25/11/2023 si pasojë e veprimit të mbrojtjes distancionale u stakua Linja L-110 kV Shumat – Peshkopi në orën 16:23 nga kushtet e këqija të
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për stakimin në emergjencë të elementeve që lidhen me Seksionin e parë 110kV në Nënstacionin 110/35/10/6kV Cërrik, në datën 24/11/2023 OST sh.a. njofton se në datën 24.11.2023 nga ora 05:00 deri
continue reading

Njoftim për avari dhe stakime të paplanifikuara

OST sh.a. njofton se në datën 22/11/2023 si pasojë e veprimit të mbrojtjes distancionale u stakuan Linjat L-110 Kv Traktora – Tirana 1 dhe L-110 Kv Ibë -Farkë në orën
continue reading

Njoftim për konsumatorët Shupenzë,Vojnik dhe Peshkopi

OST sh.a. njofton se në datën 20/11/2023 si pasojë e veprimit të mbrojtjes distancionale u stakua Linja L-110 kV  Shumat – Peshkopi  në orën 05:52.   Si rrjedhojë, mbetën pa
continue reading

Njoftim për konsumatorët Shupenzë,Vojnik dhe Peshkopi

OST sh.a. njofton se në datën 20/11/2023 si pasojë e veprimit të mbrojtjes distancionale u stakua Linja L-110 kV  Shumat – Peshkopi  në orën 01:53.   Si rrjedhojë, mbetën pa
continue reading

Njoftim për konsumatorët Suç,Bulqizë,Shupenzë,Vojnik dhe Peshkopi

OST sh.a. njofton se në datën 18/11/2023 si pasojë e veprimit të mbrojtjes maksimale u stakua Linja L-110 kV Burrel – Hec Cerrujë në orën 13:54.   Si rrjedhojë, mbetën
continue reading

Njoftim për konsumatorët Suç,Bulqizë,Shupenzë,Vojnik dhe Peshkopi

OST sh.a. njofton se në datën 18/11/2023 si pasojë e veprimit të mbrojtjes maksimale u stakua Linja L-110 kV Burrel – Hec Cerrujë në orën 11:59.   Si rrjedhojë, mbetën
continue reading

Njoftim për konsumatorët Suç,Bulqizë,Shupenzë,Vojnik dhe Peshkopi

OST sh.a. njofton se në datën 18/11/2023 si pasojë e veprimit të mbrojtjes maksimale u stakua Linja L-110 kV Burrel – Hec Cerrujë në orën 11:59.   Si rrjedhojë, mbetën
continue reading

Njoftim për konsumatorët Suç,Bulqizë,Shupenzë,Vojnik dhe Peshkopi

OST sh.a. njofton se në datën 17/11/2023 si pasojë e veprimit të mbrojtjes maksimale u stakua Linja L-110 kV Burrel – Hec Cerrujë në orën 23:41.   Si rrjedhojë, mbetën
continue reading

Njoftim për konsumatorët Suç,Bulqizë,Shupenzë,Vojnik dhe Peshkopi

OST sh.a. njofton se në datën 17/11/2023 si pasojë e veprimit të mbrojtjes maksimale u stakua Linja L-110 kV Burrel – Hec Cerrujë në orën 22:13.   Si rrjedhojë, mbetën
continue reading

Njoftim për konsumatorët Suç,Bulqizë,Shupenzë,Vojnik dhe Peshkopi

OST sh.a. njofton se në datën 17/11/2023 si pasojë e veprimit të mbrojtjes maksimale u stakua Linja L-110 kV Burrel – Hec Cerrujë në orën 18:42.   Si rrjedhojë, mbetën
continue reading

Njoftim për konsumatorët Suç,Bulqizë,Shupenzë,Vojnik dhe Peshkopi

OST sh.a. njofton se në datën 17/11/2023 si pasojë e veprimit të mbrojtjes maksimale u stakua Linja L-110 kV Burrel – Hec Cerrujë në orën 15:22.   Si rrjedhojë, mbetën
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier

Për stakim si masë sigurie të Linjës 10kV i Fidrit Varibop të Nënstacionit Cakran, për kryerje punimesh rehabilituese të Linjës 110kV L110 – 40 Fier – Selenicë në datën 18/11/2023.
continue reading

Njoftim për konsumatorët Bulqizë,Shupenzë,Vojnik,Peshkopi

OST sh.a. njofton se në datën 17/11/2023 si pasojë e veprimit të mbrojtjes maksimale u stakua Linja L-110 kV Burrel – Hec Cerrujë në orën 12:00.   Si rrjedhojë, mbetën
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kurbnesh,Shutri,Hec Prell,Lurë, Malla dhe Seka-Zais

OST sh.a. njofton se në datën 13/11/2023 si pasojë e një avarie u stakua Linja  L-110 kV Ulëz-Kurbnesh-Shutri në orën 16:50.   Si rrjedhojë, mbetën pa tension konsumatorët që furnizohen
continue reading

Njoftim për konsumatorët Bulqizë,Shupenzë,Vojnik,Peshkopi

OST sh.a. njofton se në datën 11/11/2023 si pasojë e një avarie u stakua Linja  L-110 kV  Burrel – Hec Cerrujë  në orën 23:30. Si rrjedhojë, mbetën pa tension konsumatorët
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fushë Arrëz,Kukës,Kalimash,Tuneli

OST sh.a. njofton se në datën 11/11/2023 si pasojë e një avarie u stakua Linja  L-110 kV  Fierzë – Fushë Arrëz  në orën 23:37.   Si rrjedhojë, mbetën pa tension
continue reading

Njoftim për konsumatorët Pogradec dhe Librazhd

Njoftim për konsumatorët Pogradec dhe Librazhd   Për remont të planifikuar të Linjës L110 – 18 Korçë – Pogradec të Trakteve 110kV si dhe prerje pemësh për pastrimin e trasesë
continue reading

Njoftim për konsumatorët Durrës

Njoftim për konsumatorët Durrës Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Rrashbull – Spitallë (Porto Romano 2) në datë 14/11/2023 OST sh.a. njofton se në datën 14.11.2023 nga ora 09:00
continue reading

Njoftim për Konsumatorët Bulqizë,Shupenzë,Vojnik,Peshkopi

OST sh.a. njofton se në datën 8/11/2023 në orën 20:52 si pasojë e motit të keq u stakuan Linja L-110kV Hec Lapaj -Kukës në orën 21:56, u kyç në orën
continue reading

Njoftim për Konsumatorët Bulqizë,Shupenzë,Vojnik,Peshkopi

OST sh.a. njofton se në datën 8/11/2023 në orën 20:52 si pasojë e motit të keq u stakuan linjat L-110kV Burrel- Hec Cerrujë, u kyç në orën 21:01,si dhe është
continue reading

Njoftim për Konsumatorët Bulqizë,Shupenzë,Vojnik,Peshkopi

OST sh.a. njofton se në datën 8/11/2023 në orën 20:52 si pasojë e  motit të keq u stakuan Linjat L-110kV  Burrel- Hec Cerrujë, u kyç në orën 21:01, si dhe
continue reading

Njoftim për Konsumatorët Përmet – Këlcyrë – Memaliaj

Njoftim për Konsumatorët Përmet – Këlcyrë – Memaliaj   OST sh.a. njofton se në datën 8/11/2023 në orën 10:43 si pasojë e motit të keq u stakuan Linjat L-110kV Përmet-Këlcyrë,
continue reading

Njoftim për Konsumatorët Laç, Rubik, Reps, Fushë-Kuqe

Njoftim për Konsumatorët Laç, Rubik, Reps, Fushë-Kuqe   OST sh.a. njofton se në datën 8/11/2023 në orën 04:51’ dhe 05:59’ si pasojë e motit të keq u stakuan Linjat L-110kV
continue reading

Njoftim për konsumatorët Durrës-Shijak

Për remont të planifikuar të Linjave 110kV Rrashbull – Sallmonë (Sukth), Rrashbull – Spitallë (Porto Romano 2), në datat 07-08/11/2023. OST sh.a. njofton se në datën 07.11.2023 nga ora 09:00
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Për stakim në kushte avarie të Linjës 110kV L110-4/2a Farkë – Traktora,  në datën 05/11/2023 OST sh.a. njofton se në datën 05.11.2023 do të stakohet 2 herë nga 5 minuta
continue reading

Njoftim për konsumatorët Peshkopi, Bulqizë, Kukës

Njoftim për konsumatorët Peshkopi, Bulqizë, Kukës   OST sh.a. njofton se në datën 03/11/2023 në orën 12:45’ si pasojë e motit të keq u stakua Linja 110kV Burrel – Suç,
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Njoftim për konsumatorët Tiranë   OST sh.a. njofton se në datën 03/11/2023 në orën 13:32’ si pasojë e motit të keq u stakua Linja 110kV Tirana 2 – Traktora dhe
continue reading

Njoftim për konsumatorët Gjirokastër

Njoftim për konsumatorët Gjirokastër   OST sh.a. njofton se në datën 03/11/2023 në orën 13:22’ si pasojë e motit të keq u stakua Linja 110kV Bistricë – Gjirokastër 2, ku
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kukës

Njoftim për konsumatorët Kukës   OST sh.a. njofton se në datën 03/11/2023 në orën 11:56’ si pasojë e këputjes së një përcjellësi të Linjës 110kV Kukës – Kalimash, mbeten pa
continue reading

Njoftim për konsumatorët Cërrik, Kajan, Belsh

OST sh.a. njofton se në datën 31/10/2023 në orën 10:11’ si pasojë e një avarie në pajisjet e OSSH në Nënstacionin Cërrik 110kV, mbeten pa tension Nënstacioni Cërrik 110kV, Belsh
continue reading

Njoftim për konsumatorët Berat,Fier,Kuçovë,Skrapar

Njoftim për konsumatorët Berat,Fier,Kuçovë,Skrapar   Për remont të planifikuar të Linjës 110kV L110-41/2 Berat Burdullias – Uznovë, si dhe të Trakteve 110kV në Nënstacionin Uznovë në datë 01/11/2023    
continue reading

Njoftim për konsumatorët Dibër

Njoftim për konsumatorët Dibër   Për stakim si masë sigurie të Linjës 10kV të Fidrit Zenisht të Nënstacionit Suç, për punimet për shtrimin e përcjellësit në Linjën 220kV Shumat –
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Për stakimin në kushte emergjence të Linjave 35kV L30- 1/1 Tirana 1 – Kinostudio, L30 – 1 Kinostudio – Lanabregas, për tirimin e përcjellësit të Linjës L110 – 22/2 Tirana
continue reading

Njoftim për konsumatorët Mat

Për stakimin si masë sigurie të Linjave 10kV të Fidrave F5, F7, F8 në Nënstacionin Komsi Burrel, për ndërtimin e Linjës 220kV Shumat – Burrel në datat  23-27/10/2023 OST sh.a.
continue reading

Njoftim për konsumatorët Librazhd

Njoftim për konsumatorët Librazhd  Për stakim si masë sigurie të Linjave 6kV të Fidrave F3, F6 Nënstacioni Prrenjas, për vazhdimin e punimeve të rikonstruksionit të Linjës 110kV L110-16/3b Prrenjas –
continue reading

Njoftim për konsumatorët Lezhë dhe Shkodër.

 Për remont të planifikuar të Linjës 110kV L110 – 8/6 Bushat 2 – Lezhë, në datën 18/10/2023. OST sh.a. njofton se në datën 18/10/2023 nga ora 05:00’ deri në orën 05:05’
continue reading

Njoftim për konsumatorët Shkodër

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV L110-19 HEC Vau i Dejës – Shkodra-1 në datën 19/10/2023. OST sh.a. njofton se në datën 19/10/2023 nga ora 08:00’ deri në orën
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

 Për stakimin e tokëzimin  e Linjës 35kV L30- 1/1 Tirana 1 – Kinostudio, dhe të Linjës 35kV L30 – 1 Kinostudio – HEC Lanabregas, dhe Linjave 6kV të Fidrave F118,
continue reading

Njoftim për konsumatorët Mat

Për stakimin si masë sigurie të Linjave 10kV të Fidrave F5, F7, F8 në Nënstacionin Komsi Burrel, për ndërtimin e Linjës 220kV Shumat – Burrel, në datat 16-20/10/2023 OST sh.a.
continue reading

Njoftim për konsumatorët Bulqizë

 Për stakim të detyruar në kushte avarie të Linjës 110kV L110 – 25/a Hec Gjoricë – Bulqizë në datën 14/10/2023. OST sh.a. njofton se në datën 14/10/2023 nga ora 06:00’
continue reading

Njoftim për konsumatorët Mat

Për stakimin si masë sigurie të Linjës 110kV L110 – 20/2a  Burrel – Hec Cerrunjë, për punimet e Linjës 220kV Shumat – Burrel , në datat 11-14/10/2023 dhe 17-19/10/2023 OST
continue reading

Njoftim për konsumatorët Krujë, Kurbin

 Për remont të planifikuar të Linjës 110kV L110 – 22/1 Tirana 1 220kV – Fushë Krujë, në datën 12/10/2023.   OST sh.a. njofton se në datën 12/10/2023 nga ora 08:00’ deri
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tepelenë

 Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Memaliaj – Tepelenë në datën 11/10/2023 OST sh.a. njofton se në datën 11-12/10/2023 nga ora 05:00 deri në orën 05:05 do të stakohet
continue reading

Njoftim për konsumatorët Librazhd

Për stakimin si  masë sigurie të Linjave 10kV të fiderave F2, F3 në Nënstacionin Librazhd, për punimet e Linjës 110kV L110-16/3b Prrenjas – Hec Egnatia në datën 10/10/2023   OST
continue reading

Njoftim për konsumatorët Vlorë

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV L110 – 53 Babicë – Vlora 2 në datën 09.10.2023 OST sh.a. njofton se në datën 09.10.2023 nga ora 09:00 deri në 16:00
continue reading

Njoftim për konsumatorët Librazhd

Njoftim për konsumatorët Librazhd   Për vazhdimin e punimeve të rikonstruksionit të Linjës 110kV L110-16/3b Prrenjas – Hec Egnatia  në datën 06/10/2023   OST sh.a. njofton se në datën 06/10/2023
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier, Kuçovë, Berat, Skrapar

Për zgjidhjen e Traktit të Vjetër 110kV në Nënstacionin Kuçovë të Linjës  110kV L110 – 41 Kuçovë – Berat Burdullias, si dhe eliminimin e kontaktit të dobët të Thikës 110kV te
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV L110 – 42 Cërrik – Belsh,  në datën 06/10/2023 OST sh.a. njofton se në datën 06/10/2023 nga ora 09:00 deri në orën 15:00
continue reading

Njoftim për konsumatorët Bulqizë

Për stakimin e TR3 të Fuqisë 110/35kV 40MVA në Nënstacionin Bulqizë,  për vazhdimin e punimeve në ndërtimin e Linjës së re me dy qarqe 110 kV  Burrel – Bulqizë dhe
continue reading

Njoftim për konsumatorët Lezhë

 Për remont të planifikuar të Linjës 110kV L110 – 7 Laç 2 – Lezhë, në datën 05/10/2023 OST sh.a. njofton se në datën 05/10/2023 nga ora 05:00 deri në orën
continue reading

“Kriza rriti kostot, planet zhvillimore po përshtaten me diversifikimin”

Skerdi Drenova, Administrator i Operatorit të Sistemit të Transmetimit, intervistë për revistën “Monitor”.   Kryefjalës së sektorit energjetik në vend, që lidhet me diversifikimin, Operatori i Sistemit të Transmetimit po
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier

Njoftim për konsumatorët Fier   Për stakim të domosdoshëm të degëzimit Zhupan 4, të Linjës 6kV të Fidrit Tharëse të Nënstacionit Fieri 1, për ndërtimin e Linjës 220kV Karavasta –
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier

 Për stakim të Linjës 6kV Fider Ferma të Nënstacionit Fieri 2, si masë sigurie për punimet e Linjës 220kV Karavasta – Fier në datat 03– 04/10/2023.   OST sh.a. njofton se
continue reading

Njoftim për konsumatorët Krujë

 Për remont të planifikuar të Linjës 110kV L110 – 44 Fushë Krujë – Krujë, në datën 02/10/2023. OST sh.a. njofton se në datën 02/10/2023 nga ora 09:00’ deri në orën 15:00’
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kukës

Për stakim të detyruar në kushte avarie, të Zbarrave 110kV në Nënstacionin Kukës – Rexhepaj dhe të Linjës 110kV L110 – 29/1 Kukës – Kalimash në datë 28/09/2023.   OST sh.a.
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier

 Për stakim të domosdoshëm të Linjës 6kV të Fidrit Tharës në Nënstacionin Fieri 1, për ndërtimin e Linjës 220kV Karavasta – Fier në datat 28/09/2023. OST sh.a. njofton se në datat
continue reading

Njoftim për konsumatorët Vlorë

Njoftim për konsumatorët Vlorë   Për stakim të Linjës 35kV L30 – 17 Tec Fier – Kafaraj, si masë sigurie për ndërtimin e Linjës 220kV Karavasta – Fier, në datat
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier

Njoftim për konsumatorët Fier   Për stakim të domosdoshëm në Linjën 6kV të Fidrit Tharës në Nënstacionin Fieri 1, për ndërtimin e Linjës 220kV Karavasta – Fier, në datat 26-27
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Njoftim për konsumatorët Tiranë   Për remont të planifikuar të Zbarrave 110kV në Nënstacionin Farkë,në datë 27/09/2023   OST sh.a. njofton se në datën 27.09.2023 nga ora 00:00 deri në
continue reading

Njoftim për konsumatorët Përmet

Njoftim për konsumatorët Përmet   Për remont të planifikuar të Linjës 110kV L110 – 30 Memaliaj – Këlcyrë, në datën 26/09/2023   OST sh.a. njofton se në datën 26/09/2023 nga
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Njoftim për konsumatorët Tiranë   Për remont të planifikuar të Zbarrave 110kV në Nënstacionin Farkë në datën 26/09/2023   OST sh.a. njofton se në datën 26.09.2023 nga ora 00:00 deri
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier

Njoftim për konsumatorët Fier Për remont të planifikuar të Linjës 110kV- L110- 38 Selenicë – Drenovë në datën 25/09/2023. OST sh.a. njofton se në datën 25/09/2023 nga ora 09:00’ deri
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier.

Njoftim për konsumatorët Fier. Për stakim të domosdoshëm të Linjës 6kV të Fidrit Tharëse të Nënstacionit Fieri 1, për ndërtimin e Linjës 220kV Karavasta – Fier në datat 22-23/09/2023. OST sh.a.
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Njoftim për konsumatorët Tiranë Për stakimin si masë sigurie të Linjës 110kV L110 – 22/2 Tirana 1 220kV – Traktora, si dhe të Linjave 35kV L30- 1/1 Tirana 1 –
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier, Vlorë.

Njoftim për konsumatorët Fier, Vlorë. Për stakim të linjave 35 kV, fideri 6kV si masë sigurie për punimet e Linjës 220kV Karavasta – Fier, në datat 14-19/09/2023.   OST sh.a.
continue reading

Njoftim për konsumatorët Shkodër

Njoftim për konsumatorët Shkodër   Për remont të planifikuar sipas planit grafik, të AT – 90MVA 220/110/35kV, dhe të TR të Fuqisë, 110/20kV 20MVA në Nënstacionin Koplik 220kV (Bogiq),  në
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier, Kuçovë, Berat, Skrapar

Njoftim për konsumatorët Fier, Kuçovë, Berat, Skrapar    Për lidhjen e Traktit 110kV në Nënstacionin Kuçovë të Linjës 110kV L110 – 41 Kuçovë – Berat Burdullias, në datën 13/09/2023.  
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier, Vlorë

Njoftim për konsumatorët Fier, Vlorë  Për stakim të linjave 35 kV, fideri 6kV- si masë sigurie për punime në shtrimin OPGW segmenti sht.46-Portal Nënstacioni Fier  në datat 11– 15/09/2023.  
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier

Njoftim për konsumatorët Fier  Për stakim të Fidrit 6kV Ferma të Nënstacionit Fieri 2, si masë sigurie për punime për shtrim përcjellësi ASCR në shtyllat Nr : 33 deri në
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier

Njoftim për konsumatorët Fier    Për remont të planifikuar të Linjës 110kV L110 – 37 Ballsh – Drenovë, si dhe të Linjës 110kV L110 – 38 Selenicë – Drenovë, në datat 12-13/09/2023
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier, Vlorë

Njoftim për konsumatorët Fier, Vlorë Për stakim të linjave 35 kV, fideri 6kV- si masë sigurie për punime në shtrimin OPGW segmenti sht.46-Portal Nënstacioni Fier në datat 11– 15/09/2023.  
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Njoftim për konsumatorët Tiranë (Kombinat)   OST sh.a. njofton se në datën 08/09/2023 në orën 11:14’ u stakua Linja 110 kV Tirana2 – Kombinat si pasojë e një avarie kalimtare
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Njoftim për konsumatorët Tiranë Për remont të planifikuar të Linjave 110kV L110-4/2a  Traktora – Farkë, L110 – 4/2b Farkë – Ibë  në datat 07-09/09/2023   OST sh.a. njofton se në
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Njoftim për konsumatorët Tiranë Për stakim të detyruar në kushte emergjence, të AT2 në Nënstacionin Sharrë 220kV në datën 07/09/2023.   OST sh.a. njofton se në datën 07/09/2023 nga ora
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier

Njoftim për konsumatorët Fier  Për stakim të domosdoshëm të degëzimit 10kV Seman Sektor, të Fidrit 10kV H2 të Nënstacionit Hoxhara e Vjetër, si masë sigurie për punimet në ndërtimin e
continue reading

Njoftim për konsumatorët Dibër

Njoftim për konsumatorët Dibër Për stakim si masë sigurie të Linjës 10kV të Fidrit Zenisht të Nënstacionit Suç, për punimet në shtrimin e përcjellësit në Linjën 220kV Shumat – Burrel,
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier, Kuçovë, Berat, Skrapar

Njoftim për konsumatorët Fier, Kuçovë, Berat, Skrapar  Për stakim të zbarrave 110kV të Seksionit të I – rë në Nënstacionin Kuçovë, për lidhjen e Traktit 110kV të Linjës 110kV L110
continue reading

Njoftim për konsumatorët Durrës, Fier

Njoftim për konsumatorët Durrës, Fier  OST sh.a. njofton se në datën 28/08/2023 në orën 12:32’ u stakua Linja 220 kV Tirana2 – Rrashbull si pasojë e një avarie në rrjetin
continue reading

Njoftim për konsumatorët Dibër

Njoftim për konsumatorët Dibër  Për stakim si masë sigurie të Linjave 110kV Peshkopi – Hec-i Seta, dhe Hec-i Seta – Hec-i Lapaj, si dhe të Linjës 35kV L30 – 43
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kuçovë

Njoftim për konsumatorët Kuçovë  Për stakim të zbarrave 10kV të seksionit të dytë në Nënstacionin  Kuçovë,në datën 25/08/2023  nga ora 10:00’ deri në orën 11:00’. OST sh.a. njofton se në
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier

Njoftim për konsumatorët Fier  Për stakim të domosdoshëm, të Fidrit 6kV Ferma të Nënstacionit Fieri 2, si masë sigurie për punimet në ndërtimin e Linjës 220kV Karavasta – Fier, në
continue reading