Skip to content

Njoftim Tenderi për Blerjen e Energjisë Elektrike për Humbjet në Rrjetin e Transmetimit për periudhën 17-29 Shkurt 2020.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Njoftim Tenderi për Blerjen e Energjisë Elektrike për Humbjet në Rrjetin e Transmetimit për periudhën 17-29 Shkurt 2020.

February 14, 2020 @ 8:00 am - 5:00 pm

Në datë 14/02/2020, do të zhvillohet  procedura për blerjen e energjisë elektrike për mbulimin e humbjeve në rrjetin e transmetimit për periudhën 17-29 Shkurt 2020 profili Orar, konform Vendimit te ERE nr. 103, date 23.06.2016.

 

Bashkelidhur gjeni informacionin mbi sasinë dhe periudhen e livrimit.

kerkesa per energji_humbje_Request for 17-29 Feb 2020 (Profili Orar) sq

Theksojmë se:

 

 

  1. Nuk mund të ketë oferta për një periudhë më të vogël se periudha prej 17-29 Shkurt 2020 (Plotësoni çdo orë)  Çdo ofertë e cila nuk është e plotë, do të skualifikohet.

 

 

Për cdo paqartësi mos hezitoni të na kontaktoni.

 

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

 

Announcement for the Purchase Procedure to cover Network Losses in the Transmission System Operator for the period 17-29 February 2020.

 

Dear all,

 

On 14/02/2020, OST sh.a, will hold the procurement procedure for the purchase of electricity to cover losses in the transmission network for the period of 17-29 February 2020 , in accordance with ERE Decision no. 103, date 23.06.2016.

 

We inform you that:

 

 

  1. The bid must include the whole procurement period from 17-29  February 2020 (Please fill each hour), otherwise the bid will be disqualified.

 

 

Please find attached the amount and the time period. For any further question, please contact us again.

kerkesa per energji_humbje_Request for 17-29 Feb 2020 (Profili Orar)

Details

Date:
February 14, 2020
Time:
8:00 am - 5:00 pm
Event Category: