Skip to content

Njoftim anullim Procedura Tenderi per Prokurimin e Energjise Elektrike

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Njoftim anullim Procedura Tenderi per Prokurimin e Energjise Elektrike

July 2

Pershendetje Te Nderuar,

 

Ne vijim te njoftimit te kryer me heret nga OST sh.a mbi zhvillimin e dy procedurave për blerjen e energjisë elektrike për mbulimin e humbjeve në rrjetin e transmetimit për periudhën 03-04 Korrik 2022, profili Band dhe për periudhën 03-04 Korrik 2022, profili Orar , konform Vendimit te ERE nr. 103, date 23.06.2016.

Ju bejme me dije se OST sh.a ne zbatim te akteve ligjore dhe nenligjore ne fuqi anullon procedurat e njoftuara.

 alenderuar per bashkepunimin

Details

Date:
July 2
Event Category: