Skip to content

Njoftim Tenderi TEST për Blerjen e Energjisë Elektrike për Humbjet në Rrjetin e Transmetimit

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Njoftim Tenderi TEST për Blerjen e Energjisë Elektrike për Humbjet në Rrjetin e Transmetimit

October 17, 2020

Të nderuar,

Në vijim te komunikimeve per problemet teknike që janë konstatuar në platformën elektronike DAMAS dhe punes së kryer për te risjelle ne funksionim gjithë proceset dhe sherbimet që zhvillohen në platforme.

OST sh.a ka vendosur te zhvilloj nje procedure TEST datë 19/10/2020 per prokurimin e energjise për mbulimin e humbjeve ne rrjetin e transmetimit, për periudhën 20-21 Tetor 2020 profili BAND, sipas orareve te meposhtme:

 

Gate Open – 08:00 CET

Gate Closure – 12:00 CET

 

Ky test do te kryhet me qellim per te siguruar mbarvajtjen per te ardhmen dhe evituar cdo problematike qe mund te haset para kalimit ne procedure ankandi reale (LIVE).

Duke ju falenderuar paraprakisht per mirekuptimin e treguar nga ana juaj deri me tani per mbarvajtjen e gjithe proceseve gjate kesaj kohe.

 

 

Për cdo paqartësi mos hezitoni të na kontaktoni.

Ju faleminderit!

 

Details

Date:
October 17, 2020
Event Category: