Skip to content

Grupet e OST në Rajonin Verilindor, pavarësisht kushteve të vështira, duke punuar për eleminimin e avarive të shkaktuara nga moti i keq.

 

Moti shumë i keq në Rajonin Verilindor ka shkaktuar stakime tranzitore në linjat e Transmetimit.

Specialistët e OST të gjithë në terren pavarësisht kushteve të vështira, erës së fortë, duke punuar intensivisht për rikthimin e energjisë elektrike në zonën e Bushatit si dhe për eleminimin e avarive të ndodhura në zonat e tjera te këtij rajoni si Fierzë, Koman, Koplik, Milot dhe Burrel.