Skip to content

Njoftim për konsumatorët Elbasan dhe Librazhdë

Për stakimin e linjave 6kV të fiderit F2; F9 dhe F 12 të nënstacionit Fiber,  për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV Fiber – Rrapun, në datat 17 -20 Janar 2022

 

  • OST sh.a. njofton se në datat 17 -18 Janar 2022 nga ora 09:00 deri në 12: 00 do të stakohet linja 6kV të fidrit F2 Labinot; F9 dhe F 12 të nënstacionit Fiber, masë sigurie për linjën 110kV Fibër – Hec Rrapun (3, 4), si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike fidri F2, F9 dhe F12 në nënstacioni Fibër gjatë kësaj periudhe kohore si edhe disa zona:

Fshatrat Serice, Polis i vogel, Xibrrake, Lamolle, Privat Bajrami N, Kom. Labinot, Ajrore Ura Lizes, Karburanti, Pompa Kllogjeri, Biznese private, Fshatrat Labinot Fushe, Griqan poshte.’  Mengel, Pompa Ujesjellsi Kraste, Biznese, Zona Kraste.

  • OST sh.a. njofton se në datat 17 -20 Janar 2022 nga ora 08:00 deri në 16:00 do të stakohet linja 10kV të fidrit F4 të nënstacionit Librazhd, masë sigurie për linjën 110kV Fibër – Hec Rrapun (3, 4), si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike fidri F4 në nënstacioni Librazhd gjatë kësaj periudhe kohore si edhe disa zona:

Fshatra: Gafërr, Fushe Bushe, Dedashmet, Gurorja,  Mirak Katund, Polis  (Damjan, Qendër, Rrumbullak, Sheshe,Skode, Vale), Privat