Skip to content

Njoftim për konsumatorët Kukës

Për stakim të detyruar në kushte avarie, të Zbarrave 110kV në Nënstacionin Kukës – Rexhepaj dhe të Linjës 110kV L110 – 29/1 Kukës – Kalimash në datë 28/09/2023.   OST sh.a.
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier

 Për stakim të domosdoshëm të Linjës 6kV të Fidrit Tharës në Nënstacionin Fieri 1, për ndërtimin e Linjës 220kV Karavasta – Fier në datat 28/09/2023. OST sh.a. njofton se në datat
continue reading

Njoftim për konsumatorët Vlorë

Njoftim për konsumatorët Vlorë   Për stakim të Linjës 35kV L30 – 17 Tec Fier – Kafaraj, si masë sigurie për ndërtimin e Linjës 220kV Karavasta – Fier, në datat
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier

Njoftim për konsumatorët Fier   Për stakim të domosdoshëm në Linjën 6kV të Fidrit Tharës në Nënstacionin Fieri 1, për ndërtimin e Linjës 220kV Karavasta – Fier, në datat 26-27
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Njoftim për konsumatorët Tiranë   Për remont të planifikuar të Zbarrave 110kV në Nënstacionin Farkë,në datë 27/09/2023   OST sh.a. njofton se në datën 27.09.2023 nga ora 00:00 deri në
continue reading

Njoftim për konsumatorët Përmet

Njoftim për konsumatorët Përmet   Për remont të planifikuar të Linjës 110kV L110 – 30 Memaliaj – Këlcyrë, në datën 26/09/2023   OST sh.a. njofton se në datën 26/09/2023 nga
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Njoftim për konsumatorët Tiranë   Për remont të planifikuar të Zbarrave 110kV në Nënstacionin Farkë në datën 26/09/2023   OST sh.a. njofton se në datën 26.09.2023 nga ora 00:00 deri
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier

Njoftim për konsumatorët Fier Për remont të planifikuar të Linjës 110kV- L110- 38 Selenicë – Drenovë në datën 25/09/2023. OST sh.a. njofton se në datën 25/09/2023 nga ora 09:00’ deri
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier.

Njoftim për konsumatorët Fier. Për stakim të domosdoshëm të Linjës 6kV të Fidrit Tharëse të Nënstacionit Fieri 1, për ndërtimin e Linjës 220kV Karavasta – Fier në datat 22-23/09/2023. OST sh.a.
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Njoftim për konsumatorët Tiranë Për stakimin si masë sigurie të Linjës 110kV L110 – 22/2 Tirana 1 220kV – Traktora, si dhe të Linjave 35kV L30- 1/1 Tirana 1 –
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier, Vlorë.

Njoftim për konsumatorët Fier, Vlorë. Për stakim të linjave 35 kV, fideri 6kV si masë sigurie për punimet e Linjës 220kV Karavasta – Fier, në datat 14-19/09/2023.   OST sh.a.
continue reading

Njoftim për konsumatorët Shkodër

Njoftim për konsumatorët Shkodër   Për remont të planifikuar sipas planit grafik, të AT – 90MVA 220/110/35kV, dhe të TR të Fuqisë, 110/20kV 20MVA në Nënstacionin Koplik 220kV (Bogiq),  në
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier, Kuçovë, Berat, Skrapar

Njoftim për konsumatorët Fier, Kuçovë, Berat, Skrapar    Për lidhjen e Traktit 110kV në Nënstacionin Kuçovë të Linjës 110kV L110 – 41 Kuçovë – Berat Burdullias, në datën 13/09/2023.  
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier, Vlorë

Njoftim për konsumatorët Fier, Vlorë  Për stakim të linjave 35 kV, fideri 6kV- si masë sigurie për punime në shtrimin OPGW segmenti sht.46-Portal Nënstacioni Fier  në datat 11– 15/09/2023.  
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier

Njoftim për konsumatorët Fier  Për stakim të Fidrit 6kV Ferma të Nënstacionit Fieri 2, si masë sigurie për punime për shtrim përcjellësi ASCR në shtyllat Nr : 33 deri në
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier

Njoftim për konsumatorët Fier    Për remont të planifikuar të Linjës 110kV L110 – 37 Ballsh – Drenovë, si dhe të Linjës 110kV L110 – 38 Selenicë – Drenovë, në datat 12-13/09/2023
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier, Vlorë

Njoftim për konsumatorët Fier, Vlorë Për stakim të linjave 35 kV, fideri 6kV- si masë sigurie për punime në shtrimin OPGW segmenti sht.46-Portal Nënstacioni Fier në datat 11– 15/09/2023.  
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Njoftim për konsumatorët Tiranë (Kombinat)   OST sh.a. njofton se në datën 08/09/2023 në orën 11:14’ u stakua Linja 110 kV Tirana2 – Kombinat si pasojë e një avarie kalimtare
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Njoftim për konsumatorët Tiranë Për remont të planifikuar të Linjave 110kV L110-4/2a  Traktora – Farkë, L110 – 4/2b Farkë – Ibë  në datat 07-09/09/2023   OST sh.a. njofton se në
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Njoftim për konsumatorët Tiranë Për stakim të detyruar në kushte emergjence, të AT2 në Nënstacionin Sharrë 220kV në datën 07/09/2023.   OST sh.a. njofton se në datën 07/09/2023 nga ora
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier

Njoftim për konsumatorët Fier  Për stakim të domosdoshëm të degëzimit 10kV Seman Sektor, të Fidrit 10kV H2 të Nënstacionit Hoxhara e Vjetër, si masë sigurie për punimet në ndërtimin e
continue reading

Njoftim për konsumatorët Dibër

Njoftim për konsumatorët Dibër Për stakim si masë sigurie të Linjës 10kV të Fidrit Zenisht të Nënstacionit Suç, për punimet në shtrimin e përcjellësit në Linjën 220kV Shumat – Burrel,
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier, Kuçovë, Berat, Skrapar

Njoftim për konsumatorët Fier, Kuçovë, Berat, Skrapar  Për stakim të zbarrave 110kV të Seksionit të I – rë në Nënstacionin Kuçovë, për lidhjen e Traktit 110kV të Linjës 110kV L110
continue reading

Njoftim për konsumatorët Durrës, Fier

Njoftim për konsumatorët Durrës, Fier  OST sh.a. njofton se në datën 28/08/2023 në orën 12:32’ u stakua Linja 220 kV Tirana2 – Rrashbull si pasojë e një avarie në rrjetin
continue reading

Njoftim për konsumatorët Dibër

Njoftim për konsumatorët Dibër  Për stakim si masë sigurie të Linjave 110kV Peshkopi – Hec-i Seta, dhe Hec-i Seta – Hec-i Lapaj, si dhe të Linjës 35kV L30 – 43
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kuçovë

Njoftim për konsumatorët Kuçovë  Për stakim të zbarrave 10kV të seksionit të dytë në Nënstacionin  Kuçovë,në datën 25/08/2023  nga ora 10:00’ deri në orën 11:00’. OST sh.a. njofton se në
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier

Njoftim për konsumatorët Fier  Për stakim të domosdoshëm, të Fidrit 6kV Ferma të Nënstacionit Fieri 2, si masë sigurie për punimet në ndërtimin e Linjës 220kV Karavasta – Fier, në
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kurbin

Njoftim për konsumatorët Kurbin   Për  remont të planifikuar të Linjës 110kV L110-2/1 Laç 1 – Kashar, si masë sigurie për punimet e Linjave 10kV të Fidrave Kombinat, Kromi të Nënstacionit
continue reading

Njoftim për konsumatorët Dibër

Njoftim për konsumatorët Dibër  Për stakim si masë sigurie të Linjave 110kV Peshkopi – Hec-i Seta, dhe Hec-i Seta – Hec-i Lapaj,  si dhe të Linjës 35kV L30 – 43
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier

Njoftim për konsumatorët Fier   Për stakim të domosdoshëm të degëzimit 10kV Seman Sektor, të Fidrit 10kV H2 të Nënstacionit Hoxhara e Vjetër, masë sigurie për punimet për ndërtimin e Linjës
continue reading

Njoftim për konsumatorët Bulqizë

Njoftim për konsumatorët Bulqizë  Për stakimin e TR3 të Fuqisë 110/35kV 40MVA në Nënstacionin Bulqizë, si masë sigurie për ndërtimin e linjës së re me dy qarqe 110 kV Burrel –
continue reading

Njoftim për konsumatorët Dibër

Njoftim për konsumatorët Dibër  Për stakim si masë sigurie të degëzimit të Linjës 10kV, të Linjave 110kV Peshkopi – Hec-i Seta – Hec-i Lapaj, si dhe të Linjës 35kV L30
continue reading

Njoftim për konsumatorët Burrel

Njoftim për konsumatorët Burrel   Për  remont të planifikuar të Linjës 110kV L110-3 Ulëz – Shutrri – Kurbnesh, të Linjës 110kV L110-1 Ulëz – Shkopet – Rubik – Laç 2,  në
continue reading

Njoftim për konsumatorët në Rrethin Dibër

Njoftim për konsumatorët në Rrethin Dibër Për punimet në Linjën 220kV Shumat – Burrel, kërkohet  stakim si masë sigurie të degëzimit të Linjës 10kV të Fidrit Dohoshishti të Nënstacionit Peshkopi,
continue reading

Prequalification Notice: Construction of Tirana 3 400/110 kV Sub-station and Associated Works

    Country Albania Name and address of Project Execution Agency Operatori I Sistemit të Transmetimit (OST sh.a) Attention: Mrs Aurora Vasili Rozani (Head of PIU) Bashkia Tirane, Njesia administrative
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë,Durrës

Njoftim për konsumatorët Tiranë Durrës   OST sh.a. njofton se në datën 25/07/2023 në orën 13:22’ u stakua Linja 220 kV Elbasan2 – Sharrë. Si rrjedhoje mbetën pa energji elektrike
continue reading

Njoftim për konsumatorët Mat, Kukës, Peshkopi

Njoftim për konsumatorët Mat, Kukës, Peshkopi Për  remont të planifikuar të Linjave 110kV L110 – 20/2a Burrel – Hec Cerrunjë, L110 – 25/2 Hec Gjoricë – Vojnik, L110 – 26
continue reading

Njoftim për konsumatorët Librazhd

Njoftim për konsumatorët Librazhd   Për stakimin si masë sigurie të Linjës 10kV të fiderit F3 të Nënstacionit Librazhd, për punimet e Linjës 110kV L110-16/3 Librazhd –Përrenjas në datën 15/07/2023 nga
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Njoftim për konsumatorët Tiranë  Stakim në kushte emergjente të Linjës 110kV L110-22/2 Tirana 220kV – Uzina e  Traktorit, me masa sigurie Linjën 35kV L30-1/1 Tirana 1 – Kinostudio dhe Linjën
continue reading

Njoftim për konsumatorët Dibër

Njoftim për konsumatorët Dibër  Për stakim si masë sigurie të degëzimit të Linjës 10kV të Fidrit Dohoshishti të Nënstacionit Peshkopi, dhe Linjës 35kV të Hec-eve Selishtë- Kacni,për punimet në Linjën
continue reading

Njoftim për konsumatorët Librazhd

Njoftim për konsumatorët Librazhd  Për stakimin si masë sigurie të Linjës 10kV të Fidrit F3 të Nënstacionit Librazhd, për punimet e Linjës 110kV L110-16/3 Librazhd – Përrenjas në datën 12/07/2023
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kukës

Njoftim për konsumatorët Kukës  Për remont të planifikuar në Linjat 110kV L110-28/1a Fushë Arrëz – Lajthizë, L110-28/1b Lajthizë – Kalimash, L110 – 29/1 Kukës – Kalimash,L110 – 28/2 Kalimash –
continue reading

Njoftim për konsumatorët Librazhd

  Në kuadër të punimeve të rikonstruksionit  të Linjës 110kV L110-16/3b Përrenjas – Hec Egnatia në datën 03/07/2023 nga ora 08:00 deri në orën 12:00 OST sh.a. njofton se në datën
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

 Për  remont të planifikuar të Zbarrave 35kV të Seksioneve radhazi dhe Çelësave 35kV të Seksionimit në Nënstacionin Elbasan 220kV,në datën 27-30.06.2023 nga ora 09:00 deri në orën 16:00 OST sh.a.
continue reading

Njoftim për konsumatorët Dibër

Për stakim si masë sigurie të degëzimeve të Linjave 10kV të Fidrave Guri i Kuq, Dohoshisht të Nënstacionit Peshkopi, dhe Linjës 35kV të Hec-eve Selishtë e Kacni, në Linjën 220kV
continue reading

Njoftim për konsumatorët Bulqizë

 Për stakimin e Linjave 110kV L110-20/2b  Hec Cerrunjë – Bulqizë, L110 – 25/a Hec Gjoricë – Bulqizë, për ndërtimin e linjës së re me dy qarqe 110kV Burrel – Bulqizë,
continue reading

Njoftim për konsumatorët Dibër

Për stakim si masë sigurie të Linjës 10kV, të Fidrit Guri i Kuq dhe Fidrit Dohoshisht të Nënstacionit Peshkopi, për punimet për shtrimin e përcjellësit, në Linjën 220kV Shumat –
continue reading

Njoftim për konsumatorët Durrës, Shijak

 Për remont të planifikuar sipas planit grafik, të Linjës 110kV Rrashbull – Sallmonë (Sukth), të Linjës 110kV Rrashbull – Spitallë (Porto Romano 2),në datat 14 – 15/06/2023 nga ora 09:00’
continue reading

Njoftim për konsumatorët Dibër

Për stakim si masë sigurie të Linjës 10kV, të Fidrit Guri i Kuq të Nënstacionit Peshkopi, për punimet e shtrimit të përcjellësit, në Linjën 220kV Shumat – Burrel, në datat
continue reading

Njoftim për konsumatorët Dibër

Njoftim për konsumatorët Dibër  Për stakim si masë sigurie të Linjës 10kV, të Fidrit Guri i Kuq të Nënstacionit Peshkopi, për punimet për shtrimin e përcjellësit, në Linjën 220kV Shumat
continue reading

Njoftim për konsumatorët Librazhd

Në kuadër të punimeve të rikonstruksionit të Linjës 110kV L110-16/3a  Librazhd – Hec Egnatia dhe Linjës 110kV L110-16/3b Përrenjas – Hec Egnatia në datën 02/06/2023 nga ora 08:00 deri në
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Për punime të planifikuara për shtrim të fibrës optike, të Linjës 110kV L110-22/2 Tirana 220kV – Uzina e Traktorit  në datën 02/06/2023 nga ora 09:00’ deri në orën 14:00’. OST
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kurbin, Lezhë

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV L110 – 36 Laç 1 – Fushë Kuqe, në datën 31/05/2023 nga ora 09:00’ deri në orën 16:00’. OST sh.a. njofton se në
continue reading

Njoftim për konsumatorët Krujë Kurbin

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV L110 – 22/1 Tirana 1 220Kv – Fushë Kruje,  në datat 29 – 30/05/2023 nga ora 09:00’ deri në orën 15:00’ OST sh.a.
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier, Kuçovë, Berat

 Për remont të Traktit 35kV në Nënstacionin Fier 220kV,  të Linjës 35kV L30 – 9 Fier 220kV – Patos, në datën 29/05/2023 nga ora 09:00’ deri ne oren 16:00’. OST
continue reading

Njoftim për konsumatorët Dibër

 Për stakim si masë sigurie të Linjës 10kV, të Fidrit Zenisht të Nënstacionit Suç, për punimet për shtrimin e përcjellësit, në Linjën 220kV Shumat – Burrel, në datat 29 –
continue reading

Njoftim për konsumatorët Librazhd

Për punimet e Linjës 110kV L110-16/3  Librazhd – Përrenjas në datën 29-31/05/2023 nga ora 08:00 deri në orën 16:00. OST sh.a. njofton se në datën 29 – 31 Maj 2023
continue reading

Njoftim për konsumatorët Shkodër

Njoftim për konsumatorët Shkodër Për remont të planifikuar sipas planit grafik, të Linjës 110kV L110-19 Hec Vau i Dejës – Shkodra 1, në datën 26/05/2023 nga ora 08:00’ deri në
continue reading

Njoftim për konsumatorët Dibër

Njoftim për konsumatorët Dibër  Për punimet si masë sigurie të Linjës 10kV të Fidrit Sllove të Nënstacionit Fushë Aliaj, per shtrimin e përcjellësit në Linjën 220kV Shumat – Burrel në
continue reading

Njoftim për konsumatorët Librazhd

Njoftim për konsumatorët Librazhd  Për punimet e Linjës 110kV L110-16/3 Librazhd – Përrenjas në datën 22-25/05/2023 nga ora 08:00 deri në orën 16:00. OST sh.a. njofton se në datën 22-25
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Njoftim për konsumatorët Tiranë  Për stakim të Linjës 110kV L110-4/2a Traktora – Farkë, për fiksimin e përcjellësave në shtyllën e re nga ora 08:00 datë 22.04.2023 deri në përfundim të
continue reading

Njoftim për konsumatorët Shkodër dhe Lezhë

Njoftim për konsumatorët Shkodër dhe Lezhë Për stakim të detyruar në kushte avarie,  të Linjës 110kV L110 – 8/6 Bushat 2 – Lezhë, në datën 09/05/2023 nga ora 01:00 deri
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Njoftim për konsumatorët Tiranë  Për remont të planifikuar të AT1, AT2, në Nënstacionin Sharrë 220kV në datën 27/04/2023 nga ora 00:00 deri në orën 05:00. OST sh.a. njofton se në
continue reading

Njoftim për konsumatorët Librazhd

Njoftim për konsumatorët Librazhd  Për punimet e Linjës 110kV L110-16/3 Librazhd – Përrenjas në datën 25-27/04/2023 nga ora 08:00 deri në orën 16:00. OST sh.a. njofton se në datën 25
continue reading

Njoftim për konsumatorët Përmet

Njoftim për konsumatorët Përmet   Për remont të planifikuar të Linjës 110kV L110 – 30 Memaliaj – Kelcyrë, në datën 20/04/2023 nga ora 09:00 deri në orën 16:00 OST sh.a. njofton
continue reading

Njoftim për konsumatorët Gjirokastër

Njoftim për konsumatorët Gjirokastër Për  remont të planifikuar të Linjës L110 – 12/1 Gjirokastra 2 – Gjirokastra 1, në datën 19/04/2023 nga ora 09:00 deri në orën 16:00 OST sh.a.
continue reading

Njoftim për konsumatorët Mirditë

Njoftim për konsumatorët Mirditë   Për  remont të planifikuar të Linjës 110kV L110 – 23 Rubik – Reps, në datën 19/04/2023 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 OST sh.a. njofton
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier

Njoftim për konsumatorët Fier   Për  remont të planifikuar të Linjës 110kV L110 – 37 Ballsh – Drenovë,   në datën 20/04/2023 nga ora 09:00 deri në orën 16:00 OST sh.a. njofton
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier

Njoftim për konsumatorët Fier    Për  remont të planifikuar të Linjes 110kV L110 – 37 Ballsh – Drenove, ne daten 20/04/2023 nga ora 09:00 deri në orën 16:00 OST sh.a.
continue reading

Njoftim për konsumatorët Mirdite

Njoftim për konsumatorët Mirdite    Për  remont të planifikuar të Linjes 110kV L110 – 23 Rubik – Reps, ne daten 19/04/2023 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 OST sh.a.
continue reading

Njoftim për konsumatorët Gjirokaster

 Njoftim për konsumatorët Gjirokaster  Për  remont të planifikuar të Linjes L110 – 12/1 Gjirokastra 2 – Gjirokastra 1, ne daten 19/04/2023 nga ora 09:00 deri në orën 16:00 OST sh.a.
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier

Njoftim për konsumatorët Fier  Për  remont të planifikuar të Linjës 110kV L110 – 38 Selenicë – Drenovë, në datën 11/04/2023 nga ora 09:00 deri në orën 16:00 OST sh.a. njofton
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tepelenë , Gjirokastër

 Për  remont të planifikuar të Linjës 110kV Memaliaj – Tepelenë, të  Linjës L110 Bistricë  – Gjirokastra 1, në  datën 03-04/04/2023  nga ora 09:00 deri në orën 16:00 OST sh.a. njofton
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kavajë

Për  remont të planifikuar të Linjës 110kV L110 – 21/1 Kavajë  – Rrazhbull në  datat 03-04/04/2023 nga ora 09:00 deri në orën 15:00 OST sh.a. njofton se në datën 03-04
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kurbin, Krujë

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV L110 – 13 Laç 1 – Mamurras – Fushë Krujë, në datën 31 Mars 2023 nga ora 09:00 deri në orën 15:00 OST
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Për  remont të planifikuar të Linjës 110kV Farkë– Ibë,  në datën 29 dhe 30/03/2023 nga ora 09:00 deri në orën 15:00 OST sh.a. njofton se në datën 29 dhe 30
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tepelenë, Gjirokastër

Për  remont të planifikuar të Linjës 110kV Memaliaj – Tepelenë,  të Linjës L110 Bistricë – Gjirokastra 1, në datat 28- 29 dhe 30- 31/03/2023 nga ora 09:00 deri në orën
continue reading

Njoftim për konsumatorët Shkodër dhe Lezhë

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Laç 2 – Lezhë, në datën 29 Mars 2023 nga ora 09:00 deri në orën 17:00 OST sh.a. njofton se në datat 29
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kurbin, Kruje

Për remont të planifikuar te Linjes 110kV L110 – 13 Lac 1 – Mamurras – Fush Kruje, në daten 31 Mars 2023 nga ora 09:00 deri në orën 15:00 OST
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tirane

 Për  remont të planifikuar të Linjes 110kV Farke – Ibe, ne daten 29/03/2023 nga ora 09:00 deri në orën 15:00 OST sh.a. njofton se në datën 29 dhe 30 Mars
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tepelene, Gjirokaster

 Për  remont të planifikuar të Linjes 110kV Memaliaj – Tepelene, te Linjes L110 Bistrice – Gjirokastra 1, ne datat 28 dhe 30/03/2023 nga ora 09:00 deri në orën 16:00 OST
continue reading

Njoftim për konsumatorët Shkodër dhe Lezhë

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Lac 2 – Lezhë, në daten 29 Mars 2023 nga ora 09:00 deri në orën 17:00 OST sh.a. njofton se në datat 29
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kurbin, Lezhë

 Për remont të planifikuar të Linjes 110kV Laç 1 – Fushë Kuqe, në datën 23 Mars 2023 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 OST sh.a. njofton se në datën
continue reading

Njoftim për konsumatorët Vlorë

 Për remont të planifikuar të traktit 110kV në Nënstacionin Babicë dhe të Linjës 110kV Babicë – Vlora 2 në datë 23.03.2022 09:00 deri në orën 16:00   OST sh.a. njofton
continue reading

Njoftim për konsumatorët Shkodër dhe Lezhë

    Për remont të planifikuar të linjës 110kV Bushat 2 – Lezhë, në daten 20 Mars 2023 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 OST sh.a. njofton se në
continue reading

Procedurës mbi Njoftimet e Kontratave Dypalëshe

Procedure mbi Njoftimet e Kontratave Dypaleshe, nr. prot. 1576, dt. 16.03.2023
continue reading

Njoftimin për Konsumatorët Tepelenë

Për remont të planifikuar sipas planit grafik,  të Linjës 110kV L110-10/2 Ballsh – Memaliaj, në datat 16 – 17/03/2023 ora 09:00 deri 16:00. OST sh.a. njofton se në datat 16
continue reading

Njoftim për konsumatorët Shkodër

Për remont të planifikuar sipas planit grafik, të AT – 90MVA 220/110/35kV ne N/stacionin Koplik 220kV (Bogiq), ne daten 16/03/2023 nga ora 08:00 deri ne oren 16:00   OST sh.a.
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tropojë dhe Pukë

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Hec Fierzë – Gropaj – Bajram Curri, në datat 13 dhe 15 Mars nga ora 08:00 deri në orën 16:00 OST sh.a. njofton
continue reading

Njoftim për konsumatorët Librazhd

Në kuadër të punimeve të rikonstruksionit të Linjës 110kV L110-16/3a  Librazhd – Hec Egnatia dhe Linjës 110kV L110-16/3b  Përrenjas – Hec Egnatia në datën 13 Mars 2023 nga ora 08:00
continue reading