Skip to content

Njoftim për konsumatorët Kurbin dhe Lezhë

 

Për stakim të detyruar të linjës 110kV Laç 1 – Fushë Kuqe, në datën 02 Shkurt 2022 nga ora 11:15 deri në 12:15

OST sh.a. njofton se në datën  02 Shkurt 2022 nga ora 11:15 deri në 12:15 do të stakohet linja 110kV Laç 1 – Fushë Kuqe, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacionet Rrile, Fushë Kuqe, Hidrovoret Droje-Shellinze, si dhe Pompat e Ujësjellësit Fushë Kuqe, subjekti Vata Metal, gjatë kësaj periudhe kohore si edhe disa zona:

Fushë Kuqe Qender, Kisha- Gurrëz, Privat, Tufzimi, Patok, Ujësjellësi Fushë-Kuqe, Qendër F-Kuqe, Plazh-Patok, Kisha katolike, Komplekse, Qendra 1, Mirditori 1+2, Firmë Betoni.

Rrile: Gryk Lumi (Kom. Shënkoll), Barbulloje, Gajush, Shënkoll, Tale, Burgu Shkolle, Hidrovoret Droje, Tale.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !