Skip to content

Njoftim për konsumatorët Shkodër & Lezhë

 

OST sh.a. njofton mbi stakiminet e  Linjave 110kV Bushat 2 – Lezhë dhe  Lac 2 – Lezhë, si dhe stakim të Zbarrave 110kV në N/stacionin Lezhë, në datën 03/02/2022 nga ora 04:00’ deri në oren 06:00’. Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacionet  Lezhë, Bushat 1 si edhe disa zona:

Ish-komuna’’Bushat’’ fshatrat: Bushat, Ashte, Kosmaç, Melgushe, Ranxa, Mali Jushit.

Qytet Lezhe, Bashkia, Lagjia Gurra, Spitali, Policia, fabrika Eurofish, Zejmen, Tresh, Manati, Markatomaj, Pllane, Berzane, Koder Mulliri, SMT, lagjia Ish bonifikimi, Ishull Lezhe, Barbulloje, Hidrovori balldre, Shengjin, Rana e hedhme, Kenalle, Lagjet Skenderbeg, Frutore, Kune, Kodermarlekaj, Sheher, Lagjia Shaljan, Rreze Mali, Hidrovori Grykezeze, Malsi, Gryke Manati, Vain, Merqi, Rraboshte, Piraj, Kallmet, Blinisht, Fishte, Troshan, Krajn, Gjader, Balldre, Torovice, Grash, Mabe, Dajc, Dragushe, Fabrik peshku, Ujesjellesi Barbulloj, Gocaj, Hidrovorin Ishull, Fabrike Tulla.

Falenderojmë për mirekuptimin