Skip to content

Njoftim për konsumatorët Krujë

OST sh.a njofton mbi stakimin e Linjes 20kV, të Fidrit F4 të N/stacionit Mobile Fushë Krujë, si masë sigurie për punimet e Linjës 110kV L110 – 2/2 Kashar – Laç 1, në datën 28/02/2022, në intervalin kohor 09:00-14:00, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike zonat:

Fshatrat: Larushk, Zeze, Halil, Nikël.

OST sh.a njofton mbi stakimin dhe tokëzim të Linjës 6kV, të Fidrit F8  N/stacionit Fushë Krujë, si masë sigurie për punimet e Linjës 110kV L110 – 2/2 Kashar – Laç 1, në datën 28/02/2022, në intervalin kohor 09:00-14:00, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike zonat:

Fshatrat: Larushk, Zeze, Verjon, Mukje, Grepse, Kurcaj, Nikël, Shelqet, Magaze.

OST sh.a njofton mbi stakimin e Linjës 6kV, të Fidrit F14 Rinas  N/stacionit Fushë Krujë, si masë sigurie për punimet e Linjës 110kV L110 – 2/2 Kashar – Lac 1, në datën 28/02/2022, në intervalin kohor 09:00-14:00, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike zonat :

Fshatrat: Borizanë, Thumanë, Derven, Gramez, Sukth.

OST sh.a njofton mbi stakimin e Linjës 6kV, të Fidrit F19 Luz  N/stacionit Fushë Krujë, si masë sigurie për punimet e Linjës 110kV L110 – 2/2 Kashar – Laç 1, në datën 28/02/2022, në intervalin kohor 09:00-14:00, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike zonat:

Fshatrat: Luz, Bilaj, Murqine.

 

Ju falenderojmë për mirëkuptimin!