Skip to content

Njoftim për konsumatorët Kurbin & Lezhë

Për zëvendësimin e përcjellësit të dëmtuar të linjës 110kV Laç1 – Ulëz,  me stakim masë sigurie të linjës 110kV Lac 1 – Fushë Kuqe,  linjat 6kV Fidrave Fshat Lac, Ujësjellës, në datën 31 Mars 2022 nga ora 08:00 deri në orën 13:00

OST sh.a. njofton se në datënt 31 Mars 2022 nga ora 08:00 deri në orën 13:00 do të stakohet Linja 110kV Laç 1 – Fushë Kuqe. Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacionet Fushë Kuqe, Hidrovoret Droje-Shellinze, si dhe Pompat e Ujësjellësit Fushë Kuqe, subjekti Vata Metal, Guxim Byberi si edhe disa zona:

Fushë Kuqe Qendër, Kisha- Gurrëz, Privat, Tufzimi, Patok, Ujësjellësi Fushë-Kuqe, Qendër F-Kuqe, Plazh-Patok, Kisha katolike, Komplekse, Qendra 1, Mirditori 1+2, Firmë Betoni.

Rrile: Gryk Lumi (Kom. Shënkoll), Barbulloje, Gajush, Shënkoll, Tale, Burgu Shkolle, Hidrovoret Droje, Tale.

 

 

Ju falënderojmë për mirëkuptimin !