Skip to content

Njoftim për konsumatorët Ibë-Farkë

Lidhur mbi stakimin e  Linjës 110kV Ibë – Farkë, në datat 12 – 13/05/2022 nga ora 09:00’ deri në orën 15:00’.

OST sh.a. njofton mbi stakimin e  Linjës 110kV Ibë – Farkë, në datat 12 – 13/05/2022 nga ora 09:00’ deri ne orën 15:00’. Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacioni Farkë në datat 12 dhe 14 Maj 2022 nga ora 05:00’ deri në orën 05:05’ si edhe disa zona:

Komuna Farkë, (Pallatet pranë kopshtit Botanik), Stallat Sauk, TEG, Vilat, Ibë, Sauk,  Lundër, Vishnje.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !