Skip to content

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Cërrik – Belsh, në datën 13 Maj 2022 nga ora 09:00 deri në orën 16:00

OST sh.a. njofton se në datën 13 Maj 2022 nga ora 09:00 deri në orën 16:00 do të stakohet linja 110kV Cërrik – Belsh si dhe zbarrat dhe trakti në nënstacionin Cërrik. Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacionet Belsh dhe Përparim si edhe disa zona:

Belsh, lagjet : Tafan, Pep, Shtith, Dervish, Seferan, Trojas, Shkëndi, Qafë Shkallë, Përroi i Zi, Komuna : Rrasë fshatrat: Rrasë e Sipërme, Rrasë e poshtme, Shegas, Pajalli, Shoshkë, Hystë, Pokgjen, Abaz, Shkozë, Stanaj, Cepë, Merhoj, Hysë, Ish Komuna Përparim, Bicaj, Garrunjë, Lisnaj, Ish Komuna Pajovë, Bishqem, Cacabez, Çengele, Gruksh, Hazgjok, Haspirej, Lazaren, Paulesh, Lolaj, Vidhas-Halgjer, Ish Komuna Gjocaj, Bardhas, Kurtaj, Osmanshej, Rrumbullak, Celehakaj, Ish Komuna Shezë, Algjinaj, Pekishtë, Korthnek, Vasha, Qyteti Peqin, Burgu Peqin, Bashkia, Telekomi, Spitali, Capanaj, Palaj, Grumbullimi.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !