Skip to content

Njoftim për konsumatorët Shkodër- Lezhë

Lidhur mbi stakimin e Linjës 110kV L110 Bushat 2 – Lezhë,  si dhe stakim e  Zbarrave 110kV në N/stacionin Lezhë, në datën 13/05/2022 nga ora 05:00’ deri në orën 06:00’.

 

OST sh.a njofton mbi stakimin e Linjës 110kV L110 Bushat 2 – Lezhë, si dhe stakimin e Zbarrave 110kV në N/stacionin Lezhë, në datën 13/05/2022 nga ora 05:00’ deri në orën 06:00’. Si rrjedhojë do të mbeten  në datën 14/05/2022 nga ora 05:00’ deri në orën 05:30’, pa energji elektrike  N/stacionet Lezhë, Bushat 1 si dhe disa zona:

Ish-komuna’’Bushat’’ fshatrat: Bushat, Ashtë, Kosmaç, Melgushë, Rranxa, Mali i Jushit.

Qytet Lezhë, Bashkia, Lagjja Gurra, Spitali, Policia, Fabrika Eurofish, Zejmen, Tresh, Manati, Markatomaj, Pllanë, Bërzanë, Kodër Mulliri, SMT, lagjja Ish bonifikimi,  Ishull-Lezhë, Barbullojë, Hidrovori Balldre, Shëngjin, Rana e hedhun, Kënalle, Lagjet Skenderbeg, Frutore, Kune, Kodër Marlekaj, Shehër, Lagjja Shaljan, Rrezë Mali, Hidrovori Grykëzezë, Malësi, Grykë Manati, Vain, Mërqi, Rraboshtë, Piraj, Kallmet, Blinisht, Fishtë, Troshan, Krajen,Gjadër, Balldren, Torovicë, Grash, Mabë, Dajç, Dragushe, Fabrikë Peshku, Ujësjellësi Barbullojë, Gocaj, Hidrovori Ishull, Fabrikë Tulle.

 

 

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !