Skip to content

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për stakimin e domosdoshëm të linjës 110kV Cërrik – Belsh, për heqjen e shuntimit të Thikës 110kV të re, në datën 03 Qershor 2022 nga ora 09:00 deri në orën 15:00

OST sh.a. njofton se në datën 03 Qershor 2022 nga ora 09:00 deri në orën 15:00 do të stakohet linja 110kV Cërrik – Belsh të traktit 110kV të  Zbarrave 110kV në nënstacionin Cërrik. Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacionet Belsh dhe Përparim si edhe disa zona:

Belsh, lagjet : Tafan, Pep, Shtith, Dervish, Seferan, Trojas, Shkëndi, Qafë Shkallë, Përroi i Zi, Komuna Rrasë: Fshatrat: Rrasë e Sipërme, Rrasë e Poshtme, Shegas, Pajalli, Shoshkë, Hysë, Pokgjen, Abaz, Shkozë, Stanaj, Çepë, Merhoja. Ish Komuna Përparim, Bicaj, Garunjë, Lisnajë. Ish Komuna Pajovë, Bishqem, Cacabej, Çengelaj, Gryksh, Haznjok, Haspiraj, Lazarej, Paulesh, Lolaj, Vidhas-Halgjer. Ish Komuna Gjocaj, Bardhas, Kurtaj, Hasmanshaj, Rrumbullak, Çelhakaj. Ish Komuna Shezë Algjinaj, Pekisht, Karthnekë, Vashaj. Qyteti Peqin, Burgu Peqin, Bashkia, Telekomi, Spitali, Çapanaj, Palaj, Grumbullimi.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !