Skip to content

Njoftim për konsumatorët Skrapar, Berat, Kuçovë & Fier

Për stakimin për rikonstruksion të Zbarrave 110kV të nënstacionit Kuçovë, e Linjave 110kV te tij, në datat 06 dhe 08 Qershor 2022 nga ora 02:00 deri në orën 07:30

OST sh.a. njofton se në datën 06 Qershor 2022 nga ora 02:00 deri në orën 07:30 do të stakohet linja 110kV Berat Burdullias – Kuçovë – Jagodinë – Kajan si dhe Zbarrat 110kV në nënstacionin Kuçovë. Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacionet stacionet Kuçovë, Kombinat Berat, Berat Burdullias, Uznovë, Polican, Bogovë, Çorovodë e re, Çorovodë Vjetër, Çiflik, Pobrat, si dhe Hec-et: Bogovë, Nishovë, Vërtop, Faqekuq 1, 2, Vlushë, Ujaniku 1, 2, Dobrenj, Skrapar, Çorovodë, Backë si edhe disa zona:

Bargullas, Nishovë, Novaj, Pronovik, Kalluç, Serat Poliçan, Ujësjellësit Poliçan, Mbrakull, Terpan, Torozhan, Bashkia Poliçan, Furra Çelikut, Uzina Polican, Spitali Polican, Ish Spitali Vjetër, Vodafon, Tuneli, Qyteti Skrapar, Policia, Frigoriferi, Konservat, Çerenisht, Nishicë, Veleshnjë, Ujësjellësi Sharovë, Potom, Çepan, Backë, Kreshovë, Lepan, Leshnjë, Gjorgjovë, Tomorricë, Turizmi, Spitali Çorovodë, Ujësjellësi Çorovodë, Telekomi, Strorë, Vërzhezhë, Munushtirë, NSHN, Konservat, Kakruk, Vëndreshë, Spatharë, Krorëz, Stacioni Pompave, Dobrushë, Bogovë.

Lagjja Çlirim, Lagja Gorricë, Qendër Berat, Lagjja Çlirim, Lagjja Dëshmorët e kombit, Posta, Turizmi, Lagjet Barrikadë, Dëshmorët e kombit, 22 Tetori, 8 Nëntori, Mangalemi, Pallti Kultures, Lagja Kala, lagja Ylli Kuq, Ambulanca, Burgu i ri Berat, Lagjja Kushtrim, L.10 Korriku, Befotrofi, Gjykata, Bashkia Berat, Spitali i ri, Industria, Oficerat, Lagjet Donika Kastrioti, Jani Vruho, 30 Vjetori, Komunale, Lagjja Uznovë, Pyjorja, Materniteti Ri, Komunat Velabisht, Rroshnik, Vodicë, Fshatrat: Bregas, Duhanas, Kostren, Spitali Rajonal Berat, Subjektet Matuka, Alba Text, Prodhim kepucësh, Alba Kolor, “Fab mielli agri food”, Kazazi, Komunat Velabisht, Fshatrat: Remanic, Starovë, Komunat Otllak, Lumas, Fshatrat: Moravë, Orizaj, subjekti “Marlotex”, Fabrika e Sallamit, Zona Industriale Berat, Pularia, Mobileri Kushi, Cener SHPK, Matuka 2, Sidneji Ushqimore, Komuna Kutalli, Drenovicë, Samaticë, Rerza, Nafta, Pobrat, Çukalat, Slanicë.

Ndërsa për periudhën kohore prej 5 min do të mbeten pa energji elektrike zonat:
Roskoveci, Fshatra: Drizë, Drizë Vidhishtë, Kurjan, Velmish, Mbërs, Vlosht, Ngjeqar, Strum.

OST sh.a. njofton se në datën 08 Qershor 2022 nga ora 02:00 deri në orën 07:00 do të stakohen Zbarrat 110kV në nënstacionin Kuçovë. Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacionet stacionet N/stacionet Kuçovë, Çiflik, Pobrat, si edhe disa zona:

Komuna Kutalli, Drenovicë, Samaticë, Rerza, Nafta, Pobrat, Çukalat, Slanicë, Poshnje, Gurore.

Ura vajgurore, Komuna Sinjë, Hidrovori, Ujësjellësi, Policia, Komunat Perondi, Poshnje, Kozare, Fshatrat: Tapi, Ciflik, Gege, Havaleas, Lagjet Postobllok, Ferma Partizani, Arrëz, Çiflik, Kozare, Koraqet, Dhanet, Tafallarët, Tolanjaket, Subjektet Katermaja, Pëllumb Zyla, Lagjja Tafil Skëndo, Uzina Mekanike e Naftës, Fier-Mimar, Bozok, Salc-Kozare, Ferras, Rrogozet, Sallanjaket, Lagjet Polovinë, Drizë, Kaldaja, Fshatrat Frashër, Dikater, 11 Shkurti, Llukan Prifti, Spitali, Kinemaja, Teci, Zdravë, 1 Maji, Teknikumi, Blloku, Fshati Guri Bardhë, Komuna Poshnje, Fshatrat: Goricë, Syzes, Malas-Grop, Banaj, Gajd, Sheq, Sheq-Gajd, Vokopol, Skrevan, Lagjet: Qylet, Pëllumbas, Qamic, Gllavanjaket, Protoduarët, Kumaraket, Qatot, Goric, Poshnje vogel, Poshnje madhe, Manastir, Cobot, Sinjaret, Guraj, Dervishët, Sulaj, Xhelo, Ndërmarja e Ujrave Kuçovë.

Ndërsa për periudhën kohore prej 5 min do të mbeten pa energji elektrike zonat:

Roskoveci, Fshatra: Drizë, Drizë Vidhishtë, Kurjan, Velmish, Mbërs, Vlosht, Ngjeqar, Strum.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !