Skip to content

Njoftim për konsumatorët Elbasan & Gramsh

Për remont të planifikuar të zbarrave 35kV të Seksioneve radhazi dhe çelësave 35kV të seksionimit në nëstacionin Elbasan 220kV, në datat 08 -10 Qershor 2022 nga ora 09:00 deri në orën 14:00

  • OST sh.a. njofton se në datën 08 Qershor 2022 nga ora 09:00 deri në orën 14:00 do të stakohen zbarrat 110kV të seksionit të parë në nënstacionin Elbasan 220kV. Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacionet Elbasan 4 (Tulla), Elbasan 5 (Vidhas) si edhe disa zona:

Komuna Bradashesh, fshatrat Pajengë, Gracen, Petresh, Jatesh, Tërbac, Shëmhill, Bradashesh, Balldren, Privat Besa, Argjila 1, Argjila 2, Uzina Karbonit, Europa shpk, Bizneset Asfalto Beton 4, Pompa Objekt, Pllakat, Viktoria Invest, Zona e Kombinatit Metalurgjik (Fabrika e Tullës), Pusi 1, Unaza1,

Privat Gëzim Hoxha, Vidhas (Uzina 2), Fshati Vidhas.

  • OST sh.a. njofton se në datën 09 Qershor 2022 nga ora 09:00 deri në orën 14:00 do të stakohen zbarrat 35kV të seksionit të dytë në nënstacionin Elbasan 220kV. Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacioni Elbasan si edhe disa zona:

Ish Kombinati Metalurgjik, Biznese, Ish Komunat Gracen e Bradashesh, Shijon, Dopaj, Mamel, Shtemaj, Delishte.

  • OST sh.a. njofton se në datën 10 Qershor 2022 nga ora 09:00 deri në orën 14:00 do të stakohen zbarrat 35kV të seksionit të tretë në nënstacionin Elbasan 220kV. Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike për intervalin kohorë prej 5 min nënstacionet Kombinati i Drurit, Çimento, Banje, Cërrunjë, Gramsh, Mjekës, Impianti Fotovoltaik Lundrues, Hec-et Sotiraj, Lenie, Tërvol, Kabash, Poroçan, Kërpicë, dhe subjekti “AL-MEXËOOD” si edhe disa zona:

Fshati Çekin, Uzina Çekin, Lagjja Xhile Lici, Lagjja18 Gushti, Lagjja Holta, Konvikti, Lagjja e Oficerave; Fshati Trashovicë . Komuna Tunjë, Kushovë, Pishaj, Kodovjat, Skënderbegas, Ujësjellësi Shemriz, Lagjja Sporti 1, Sporti 2, Lagjja Koçaj, Lagjia Parkut, Kukur, Skënderbegas, Lenie, Komuna Pishaj, Cerunjë ,Qerret. Komuna Sult, Tunjë; Fshatrat: Kukuçovë, Katërlis, Kuterqar, Dufshan, Zgjup, Poroçan, Zavalinë. Fshatrat: Gjerë, Holtas, Kabash, Katund, Kotorr, Pompa Ujësjellësi ,Cingar i Poshtëm.

Uzina Mjekës; Komuna Shirgjan, Gjergjan; Fshatrat: Letan, Bathes, Llixha, Tregan, Pompa Uji,  Shirgjan, Trepsenisht, Komunat Gjinar, Zavalinë, Bodur, Jeronishtë, Kamiçan, Lleshan, Pashtresh, Fushë – Kuqe, Shelcan, Xibresh. Lagjja Skënderbej, Biznese, Fabrika e Tullës, Pompat Hajdaran, Komuna Shushicë; Fshatrat Fush-Bull, Shushicë, Tahiraj, Komuna Shirgjan, Reparti Mjekës, Fshatrat Mjekës, Kryezjarr, Biznese, Komuna Bradashesh; Fshatrat : Katund i Ri, Delishte, Karakullak, Mobileri, Fabrika e Çimentos, Kusarth, Asfalt-Nyje Betoni, Komuna Funar; Fshatrat Funar, Mollagjesh, Cerrujë, Balëz, Bixëlle, Krrabë, Prec, Kuqan.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !