Skip to content

Njoftim për konsumatorët Përmet

Për remont të planifikuar të Linjave 110kV, në datën 09 Qershor 2022 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

OST sh.a. njofton se në datën 09 Qershor 2022 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen linjat 110kV Përmet – Këlcyrë, linja 110kV Memaliaj – Këlcyrë si dhe trakti 110kV në nënstacionin Memaliaj dhe zbarrat 110kV në nënstacionin Këlcyrë të seksionit të parë në nënstacionin Elbasan 220kV. Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacioni Këlcyrë si edhe disa zona:

Qytet Këlcyrë, Peshtan, Kodër, Fushë Lekël, Stabilimenti i Ujit A. Pasha, Katundishtë, Podgoran Ujëmirë, Merjemaj, Fshati i Ri, Corogunjë, Ball, Ballaban, Mazhan, Psar, Vinokash 1, Vinokash 2, Komarak, Kondas, Karat, Bubës 1, Beqaraj, Qafa e Rrapit, Maleshovë, Limar, Leskaj, Mbrezhdan, Riban, Fratar, Senican, Varibop, Kuqar, Grabovë, Kuqar Fushë, Argovë, Pacomiti i Ri, Pacomit, Beduqas, Panarit, Tolar, Leskovec, Topojan, Mërtinjë, Bënjë, Xhanaj, Goricë, Luar, Sukë, Zhepovë, Rodenjë, Pavar, Kajcë, Grykë Këlcyrë , Uji i Pijshëm.

 Ju falenderojmë për mirëkuptimin !