Skip to content

Njoftim për konsumatorët Përmet

Për remont të planifikuar të Linjave 110kV Përmet – Këlcyrë – Memaliaj, në datën 13 Qershor 2022 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

OST sh.a. njofton se në datën 13 Qershor 2022 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen linjat 110kV Përmet – Këlcyrë, linja 110kV Memaliaj – Këlcyrë si dhe trakti 110kV në nënstacionin Memaliaj dhe zbarrat 110kV në nënstacionin Këlcyrë. Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacioni Këlcyrë si edhe disa zona:

Qytet Këlcyrë, Peshtan, Kodër, Fushë Lekël, Stabilimenti i Ujit A. Pasha, Katundishtë, Podgoran Ujëmirë, Merjemaj, Fshati i Ri, Corogunjë, Ball, Ballaban, Mazhan, Psar, Vinokash 1, Vinokash 2, Komarak, Kondas, Karat, Bubës 1, Beqaraj, Qafa e Rrapit, Maleshovë, Limar, Leskaj, Mbrezhdan, Riban, Fratar, Senican, Varibop, Kuqar, Grabovë, Kuqar Fushë, Argovë, Pacomiti i Ri, Pacomit, Beduqas, Panarit, Tolar, Leskovec, Topojan, Mërtinjë, Bënjë, Xhanaj, Goricë, Luar, Sukë, Zhepovë, Rodenjë, Pavar, Kajcë, Grykë Këlcyrë , Uji i Pijshëm.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !