Skip to content

Njoftim për konsumatorët Kurbin

Për stakimin e Linjës 6kV të Fidrit Baz të Nënstacionit Ulëz, për masë sigurie për punimet e rikonstruksionit të Linjës 110kV Burrel – Ulëz,

OST sh.a. njofton se në datat 30 Qershor 2022, 01 Korrik 2022, 04-05 Korrik 2022 dhe 07 Korrik 2022  nga ora 08:00 deri në orën 16:30 do të stakohet linja 6kV të fidrit Baz në nënstacionin Ulëz.  Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

Fshatrat: Bushkash, Baz, Rrethe – Baz, Karicë, Drita, Stojan, Rrena – Baz, Kalivaç, Lek Hot, Dukagjin – Baz, Ferrë e Madhe.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !