Skip to content

Njoftim për konsumatorët Tropojë

Për stakimin e linjës 10kV te fidrit Arst-Miliska në nënstacionin Gropaj dhe linjës 10 kV të fidrit Qafë Mali në nënstacionin Fushë Arrëz për remont të planifikuar të linjës 110kV Fierzë-Arst-Dardhë

OST sh.a. njofton se në datat 12 Korrik 2022 dhe 13 Korrik 2022 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet linja 10kV të fidrit Arst-Miliska në nënstacionin Gropaj. Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

Fshatrat: Blerim, Dardhë, Mëzi, Miliska.

OST sh.a. njofton se në datat 14 Korrik 2022 dhe 15 Korrik 2022 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet linja 10kV të fidrit Qafë Mali në nënstacionin Fushë Arrëz. Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona: Bardhaj, Kryezi, Qafë Mali, Flet, Xath , Lajthizë.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !