Skip to content

Njoftim për konsumatorët Mat

Për stakimin e  Linjës 110kV, Komsi Burrel – Hec Cërrunjë (Klos), në datën 18/07/2022 nga ora 05:30’ deri në orën 06:00’  dhe në datën 25/07/2022 nga ora 05:30’ deri në orën 06:00’.

OST sh.a njofton mbi stakimin e  Linjës 110kV, Komsi Burrel – Hec Cërrunjë (Klos),

në datën 18/07/2022 nga ora 05:30’ deri në orën 06:00’ dhe në datën 25/07/2022 nga ora 05:30’ deri në orën 06:00. Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike për intervalin kohorë 2 x 30’ N/stacioni Suç si edhe disa zona:

Suç, Posum, Batërr e Vogël, Zenisht, Sukbull, Berxalle, Lagje Kolaj, Cerrujë, Kujtim, Patin, Shahinaj, Miniera Private, Gurrë e Madhe, Gurrë e Vogël, Dom, Mishtër, Rrip, Zallë Rripe, Mali i Leze, Impianti Klos, Karburanti Suç, Klos, Gur i Bardhë, Xibër Hane, Xibër Murriz, Shkallë, Shulbatër, Kurdari, Kurqelaj, Skënderaj, Shulla, Mastresh, Qafë Dardhë, Gurqele, Lis, Gjalish, Vinjoll, Mallunxë, Shoshaj, Shoshaj Sipërm, Komija e Tullave, Kukaj.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !