Skip to content

Njoftim për konsumatorët Burrel & Kurbin

Për stakimin e linjës 6kV të fidrit Baz të nënstacionit Ulëz, dhe linjave 10kV të fidrave F5, F7 të nënstacionit Komsi, për masë sigurie për punimet e rikonstruksionit të Linjës 110kV Burrel – Ulëz,  në datat 2 dhe 3 Gusht nga ora 09:00 deri në orën 13:00

 

  • OST sh.a. njofton se në datat 2 dhe 3 Gusht nga ora 09:00 deri në orën 13:00 do të stakohet linja 10kV të fidrit F7 të nënstacionit Komsi. Si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona:

Rrobaqepsia.

  • OST sh.a. njofton se në datat 2 dhe 3 Gusht nga ora 09:00 deri në orën 13:00 do të stakohet linja 10kV të fidrit F5 të nënstacionit Komsi. Si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona:

Ish Komuna:  Komsi, Frankth, Selixë, Batër e Madhe, German, Pjezë, Muxhak.

  • OST sh.a. njofton se në datat 2 dhe 3 Gusht nga ora 09:00 deri në orën 16:30 do të stakohet linja 6kV të fidrit Baz të nënstacionit Ulëz. Si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona:

Fshatrat: Bushkash, Bazë, Rrethe Bazë, Karicë, Drita, Stojan, Rrena Bazë, Kalivaç, Lek Hot, Dukagjin Bazë, Ferrë e Madhe.

 

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !