Skip to content

Njoftim për konsumatorët Burrel

 

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Ulëz-Shutri-Kurbnesh, në datën 17 Gusht nga ora 08:00 deri në orën 16:00

OST sh.a. njofton se në datën 17 Gusht nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet linja 110kV Ulëz-Shutri-Kurbnesh. Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacionet Shutri, Kurbnesh, dhe HEC-et Lurë, Prellë dhe Mallë si edhe disa zona:

Fshatrat : Bardhaj, Perlikaj, Lufaj, Lëkundë, Shebe, Macukull, Shelli, Urxallë Dukagjin, Shtjefen, Barbullej, Gjoçaj, Kurbnesh, Kumbull, Zajs, Hec Kumbull, Merdhoq, Dierre, Kthellë e epërme, Lekgegaj, Ndreaj, Hasanaj, Dodebibaj, Bruç, Prell, Laç, Rremull, Urakë, Rukaj, Derjan.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !