Skip to content

Njoftim për konsumatorët Mirditë

r stakim të domosdoshëm të linjës 110kV Rubik – Reps,  për riparimin e Fazës “ C “ në kampatën 24 – 25, në datën 21 Shtator nga ora 08:00 deri në orën 16:00

  • OST sh.a. njofton se në datën 21 Shtator nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet Linja 110kV Reps – Fushë Arrëz. Si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike për intervalet kohore: nga ora 08:00 deri në orën 08:05 dhe nga ora 16:00 deri në orën 16:05 nënstacioni Reps si edhe disa zona:

Fshatrat : Letaj, Qyteza Reps, Ish. Komuna Fan, Shtrungaj, Nënsheg, Bisak, Klos, Katun i Ri, Konaj, Shëngjin, Petesh, Zall-Gjuce, Munell, Domgjon, Gjadër, Sander, Hebe, Thirr, Gjugje, Lasht, Shkorret, Maja e Madhe, Plagez, Gurth – Spaç, Ish Kom. Orosh, Kodër Rane, Kullaxhi, Blinisht, Shpal, Vau i Madh, Mashtërkor, Lgjin Gryk Orosh, Bulshar, Ndërshen.

  • OST sh.a. njofton se në datën 21 Shtator nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet Linja 110kV Rubik – Rrëshen. Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacionet Rrëshen, Kacinar, Hec-i Ura e Fanit si edhe disa zona:

Bashkia Rrëshen, Spitali, Fshatrat : Ndërfushaz, Shtane, Kalanjan, Gëziq, Ndërfan, Kodër Rrëshen, Policia, Tarazh, Mollaj, Trojz, Prosek, Jezull, Sheshaj, Lurth, Kazaq, Rrushkull, Shtrezë, Qafvorrez, Bukmirë, Shtuf, Kaçinar, Arrëz, Kuzhnen, Ungrej, Fregen, Kalur, Kalivaç, Kashnjet, Gjobardhaj, Simon, Karricaj, Shpërdhazë, Lagjet: Qendër, SMT, Ujësjellësi.

  • OST sh.a. njofton se në datën 21 Shtator nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet Linja 6kV të fidrit F4 Komunale në nënstacionin Rubik. Si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike zonat:

Rubik pjesërisht, Ujësjellësi, Lagjja e Vjetër, Fshatrat Munaz, Rrajë e Zezë, Rrethi i Epërm, Vele, Varreshkejz, Arrëz.

           Ju falenderojmë për mirëkuptimin !