Skip to content

Njoftim për konsumatorët Lezhë

r remont të planifikuar të linjës 110kV Laç 2 – Lezhë, në datat 01 dhe 04 Tetor nga ora 05:00 deri në orën 05:05

OST sh.a. njofton se në datat 01 dhe 04 Tetor nga ora 05:00 deri në orën 05:05 do të stakohen linjat110kV Bushat 2 – Lezhë. Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike  nënstacionet Lezhë, Bushat 1 si edhe disa zona:

Ish-komuna’’Bushat’’ fshatrat: Bushat, Ashtë, Kosmaç, Melgushë, Rranxa, Mali i Jushit.

Qytet Lezhë, Bashkia, Lagjjia Gurra, Spitali, Policia, Fabrika Eurofish, Zejmen, Tresh, Manati, Markatomaj, Pllanë, Bërzanë, Kodër Mulliri, SMT; Lagjja e Ish Bonifikimit,  Ishull-Lezhë, Barbullojë, Hidrovori Balldre, Shëngjin, Rana e Hedhun, Kënalle; Lagjjet Skenderbeg, Frutore, Kune, Kodër Marlekaj, Shehër, Lagjja Shaljan, Rrezë Mali, Hidrovori Grykëzezë, Malësi, Grykë Manati, Vain, Mërqi, Rraboshtë, Piraj, Kallmet, Blinisht, Fishtë, Troshan, Krajen, Gjadër, Balldren, Torovicë, Grash, Mabë, Dajç, Dragushe, Fabrikë Peshku, Ujësjellësi Barbullojë, Gocaj, Hidrovori Ishull, Fabrikë Tulle.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !