Skip to content

Njoftim për konsumatorët Durrës – Shijak

r  stakimin e linjave 110kV Rrashbull – Porto Romano (Spitalle) dhe  Rrashbull – Sallmone (Sukth) për energjizim i traktit Rrashbull-Porto Romano dhe dalje jashtë pune i traktit Rrashbull-Sukth, në datën 05 Tetor nga ora 02:00 deri në orën 05:00

 

  • OST sh.a. njofton se në datën 05 Tetor nga ora 02:00 deri në orën 05:00 do të stakohet linja 110kV Rrashbull – Sallmone (Sukth). Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacionet Sallmone (Sukth), Gjiri i Lalëzit, si edhe disa zona:

Shijak, Bregu i Lumit, Punishte, Komunale, Fermë Sukth, Hidrovori, (Lagjjia e Stallave), Bizneset gjatë Autostradës, 4 Rrugët, Maminas – Shijak, S.M.T-ja, Grumbullimi, Maminasi, Sallmone, Gjiri i Lalëzit, Kompleksi Lura, Shënavlash.

 

  • OST sh.a. njofton se në datën 05 Tetor nga ora 02:00 deri në orën 05:00 do të stakohet linja 110kV Rrashbull – Spitalle (Porto Romano 2). Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacionet Spitalle (Porto Romano 2), si edhe disa zona:

Shënavlash, Vrine, Tregu i Makinave, Zona industriale e  Spitalles, Qyteti Rinia,

Zona e djathtë në hyrjen e Durrësit ( ish këneta) dhe  deri te N/st Spitalle, ish-PTT Spitalle, Varrezat e reja, ish-Kimike dhe zonat rrotull deri te Hidrovori, Porto Romano, Zona e Kënetës, Durrës; Zona e Burgut, Rruga Aleksandër Goga, Anoil, Europetrol, Intergaz, Serat, ADC, Universiteti, Zona Spitalle.

 

 

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !