Skip to content

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Për punimet për zëvendësimin e përcjellësit, të Linjës 110kV Farkë – Ibë, me masë sigurie stakimin e Linjës 10kV të Fidrit F2 të nënstacionit Ibë, në datat 07 dhe 10 Tetor nga ora 09:00 deri në orën 16:00

OST sh.a. njofton se në datat 07 dhe 10 Tetor nga ora 09:00 deri në orën 16:00 do të stakohet Linja 10kV të Fidrit F2 në nënstacionin Ibë. Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike zonat: Bërzhitë, Mullet, Baldushk.

OST sh.a. njofton se në datat 07 dhe 11 Tetor nga ora 05:00 deri në orën 05:05 do të stakohet çelësi 110kV i linjës 110kV Traktora – Farkë. Si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike për intervalin kohorë prej 5 min zonat:
Komuna Farkë, (Pallatet pranë kopshtit Botanik), Stallat Sauk, TEG, Vilat, Ibë, Sauk, Lundër, Vishnje.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !