Skip to content

Njoftim për konsumatorët Mat

r remont të planifikuar të linjës 110kV Burrel – Hec Cerrunjë, në datën 13 Tetor nga ora 10:00 deri në orën 12:00

OST sh.a. njofton se në datën 13 Tetor nga ora 10:00 deri në orën 12:00 do të stakohet linja 110kV Burrel – Hec Cerrunjë (Klos). Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacionet Suç, e Hec-et Cerrunjë dhe Darsi, si edhe disa zona:

Suç, Posum, Batërr e Vogël, Zenisht, Sukbull, Berxalle. Lagjjet Kolaj, Cerrujë, Kujtim, Patin, Shahinaj, Miniera Private, Gurrë e Madhe, Gurrë e Vogël, Dom, Mishtër, Rrip, Zallë Rripe, Mali i Leze, Impianti Klos, Karburanti Suç, Klos, Gur i Bardhë, Xibër Hane, Xibër Murriz, Shkallë, Shulbatër, Kurdari, Kurqelaj, Skënderaj, Shulla, Mastresh, Qafë Dardhë, Gurqele, Lis, Gjalish, Vinjoll, Mallunxë, Shoshaj, Shoshaj i Sipërm, Komija e Tullave, Kukaj.

 

 

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !