Skip to content

Njoftim për konsumatorët Mat

r remont të planifikuar të linjës 110kV Burrel – Hec Cërrunjë, në datën 19 Tetor nga ora 10:00 deri në orën 12:00

OST sh.a. njofton se në datën 19 Tetor nga ora 10:00 deri në orën 12:00 do të stakohet linja 110kV Komsi Burrel – Hec Cerrunjë (Klos). Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacionet Suç, Hec-et Cerrunjë dhe Darsi si edhe disa zonat:

Suç, Posum, Batërr e Vogël, Zenisht, Sukbull, Berxalle. Lagjjet Kolaj, Cerrujë, Kujtim, Patin, Shahinaj, Miniera Private, Gurrë e Madhe, Gurrë e Vogël, Dom, Mishtër, Rrip, Zallë Rripe, Mali  Leze, Impianti Klos, Karburanti Suç, Klos, Gur i Bardhë, Xibër Hane, Xibër Murriz, Shkallë, Shulbatër, Kurdari, Kurqelaj, Skënderaj, Shulla, Mastresh, Qafë Dardhë, Gurqele, Lis, Gjalish, Vinjoll, Mallunxë, Shoshaj, Shoshaj i Sipërm, Komija e Tullave, Kukaj.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !