Skip to content

Njoftim për konsumatorët Durrës – Shijak

r stakimin e linjave 110kV Rrashbull – Porto Romano (Spitalle)  dhe Rrashbull – Sallmone (Sukth), në datat 27  – 28 Tetor

  1. OST sh.a. njofton se në datën 27 Tetor nga ora 02:00 deri në orën 05:00 dhe në datat 27 – 28 Tetor nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet linja 110kV Rrashbull – Spitalle (Porto Romano 2). Si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike nënstacioni Spitalle (Porto Romano 2) si edhe disa zona:

Shënavlash, Vrine, Tregu i Makinave, Zona Industriale Spitalle, Qyteti Rinia, zona djathtas  hyrja e Durrësit ( ish këneta) deri te N/st Spitalle, ish-PTT Spitalle, Varrezat e Reja, ish-Kimike dhe Zonat rrotull deri te Hidrovori, Porto Romano, Zona e Kënetës Durrës, Zona e Burgut, Rruga Aleksandër Goga, ANOIL, Europetrol, Intergaz, Serat, ADC, Universiteti, Zona Spitalle.

  1. OST sh.a. njofton se në datën 27 Tetor nga ora 02:00 deri në orën 05:00 do të stakohet linja 110kV Rrashbull – Sallmone (Sukth). Si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike nënstacioni Sallmone (Sukth). Gjiri i Lalëzit si edhe disa zona:

Shijak, Bregu i Lumit, Punishte, Komunale, Fermë Sukth, Hidrovori, (Lagjja e Stallave), Bizneset gjatë Autostradës, 4 Rrugët, Maminas – Shijak, S.M.T-ja, Grumbullimi, Maminasi, Sallmone, Gjiri i Lalëzit, Kompleksi Lura, Shënavlash.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !