Skip to content

Njoftim për konsumatorët Vlorë

r stakim të domosdoshëm për zëvendësim të tranformatorit të rrymës faza “B” të traktit 110kV të seksionimit në nënstacionin Vlora 1,  midis seksionit II-të dhe III-të, në datën 27 Tetor nga ora 09:00 deri në orën 15:00

OST sh.a. njofton se në datën 27 Tetor nga ora 09:00 deri në orën 15:00 do të stakohet trakti 110kV të seksionimit në nënstacionin Vlora 1. Si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike zonat:

Lagjia Kushtrim, Hidrovori, 24 Maji, 28 Nëntori, Hajro Çakërri, Ambulanca Qendrore, Kinoteatri, Prefekturë, Gjykata e Rrethit Gjyqësor, Qendra Studentore, Prokuroria, Lirime, 15 Tetori, Partizani, Spitali Rajonal, Policia e Shtetit, 11 Janari, Bestrovë, 101K, Nartë, Zvërnec, Cobenjtë..

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !