Skip to content

Njoftim për konsumatorët Kavajë

r remontin e planifikuar të linjës 110kV Kavajë – Rrashbull, dhe me qëllim testimin e thikave në nënstacionin Rashbull,  në datën 04 Nëntor nga ora 08:00 deri në orën 15:00

OST sh.a. njofton se në datën 04 Nëntor nga ora 08:00 deri në orën 15:00  do të stakohet linja 110kV Kavajë – Rrashbull. Si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike nënstacioni Golem si edhe disa zona:

Golem Qendër, Seferaj, Mali i Robit, Stan i Ri, Qerret, Posta e Policisë, Bregdeti, Hotel Malvina, Stacioni i Trenit Golem, Shkëmbi i Kavajës, Kastrati, Golem Plazh, Viena, Miami Beach, Kompleksi Xixa.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !