Skip to content

Njoftim për konsumatorët Durrës – Shijak

r stakimin e Zbarave 110kV në nënstacionin Rashbull 220/110kV, për rivendosjen në punë dhe rikonstruksion të traktit 110kV të seksionimit, me stakim 5’ të çelësave 110kV të linjave, në datën 16 Dhjetor nga ora 01:00 deri në orën 03:05

  • OST sh.a. njofton se në datën 16 Dhjetor nga ora 01:00 deri në orën 03:05  do të stakohet linja 110kV Rrashbull – Sallmonë ( Sukth). Si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike për intervalet dy herë nga 5 min, konkretisht nga ora 01:00 – 01:05 dhe nga ora 03:00 – 03:05  nënstacionet Sallmonë ( Sukth) , Gjiri i Lalëzit si edhe disa zona:

Shijak, Breg Lumi, Punishte, Komunale, Fermë Sukth, Hidrovori, (Lagjja e Stallave), Biznes gjatë Autostradës, 4 Rrugët, Maminas – Shijak, S.M.T-ja, Grumbullimi, Maminasi, Sallmonë, Gjiri i Lalëzit, Kompleksi Lura, Shënavlash.

  • OST sh.a. njofton se në datën 16 Dhjetor nga ora 01:00 deri në orën 03:05  do të stakohet linja 110kV Rrashbull – Sallmonë ( Sukth). Si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike për intervalet dy herë nga 5 min,  konkretisht nga ora 01:00 – 01:05 dhe nga ora 03:00 – 03:05  nënstacioni Spitallë ( Porto Romano 2) si edhe disa zona:

Shënavlash, Këneta, Zona e Burgut, Porto Romano, Rruga Aleksandër Goga, Universiteti, Zona Spitallë, Parku i Autobuzave, Stadiumi, Marina, Rruga Isuf Ferra.

  • OST sh.a. njofton se në datën 16 Dhjetor nga ora 01:00 deri në orën 01:05  do të stakohet linja 110kV Rrashbull – Shkozet 1/2. Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacionet Porto Romano 1, Shijak, Vorë, Manzë, Subjektet 35/0.4kV të linjave 35kV  si edhe disa zona:

Pallatet Manushi, Pularia Chicken Farm, Pallatet Almak, Kazazi Meat, Restoranti Kodra e Kuajve, Impianti i Ujërave të Zeza Manskuri, Pulari Deda, Confort Plastika, Diamant. Kantina e Verës Skënderbeu, Deka Kompani, Pulari AIBA, Kastrati, Doniana, Mulliri i Artë, Alesio, Salillari, Mermeri, Kidalb.

Taulantia Vollga, Bulevardi Dyrrah, Hysen Kërtusha, Porti Durrës, Shëtitorja Plazh, Blloku i Udhëheqjes, Kavalishenca, Shkëmbi i Kavajës, Shëtitorja Plazh, Autostrada Egnatia, Rajoni i Policis, Vila e Zogut, Shkallnur, Durrësi në shekuj, Unaza, Azis Shkupi, Fllakë Shijak, Ish Këneta, Rruga e  Dibrës, Asti Gogoli, Arapaj, Rrashbull, Rruga Ibrahim Kodra, Manskuri, Xhafzotaj. Gjiri i Lalëzit Ishëm, Miniera Manëz, Rrushkull, Perlat, Hamallaj, Rrotull, Rade, Kamerras, Bilalas, Likeshë, Dushk, Gjepalë, Shahinja, Romanat, Pjezë Hardhisht, Alt Oil, Koxhas, Borakë, Fermë Xhafzotaj, Sukth, Katund i Ri, Maminas, Karpen, Vlashë.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !