Skip to content

Njoftim për konsumatorët Shkodër dhe Lezhë

r remont të planifikuar të linjës 110kV Laç 2 – Lezhë në datën 10 Mars 2023 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

OST sh.a. njofton se në datat 10 – 11 Mars nga ora 05:00 deri në orën 05:05 do të stakohet linja 110kV Bushat 2 – Lezhë për shkak të veprimeve operative në Nëstacionin Lezhë. Si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike për dy herë nga 5 minuta zonat në rrethin Shkodër dhe rrethin Lezhë:

Bushat, Ashtë, Kosmaç, Melgushë, Ranxa, Mali i  Jushit.

Qytet Lezhë, Bashkia, lagjja Gurra, Spitali, Policia, Fabrika Eurofish, Zejmen, Tresh, Manati, Markatomaj, Pllanë, Berzanë, Berzanë Kodër Mulliri, SMT, lagjja Ish Bonifikimi, Ishull Lezhë, Barbullojë, Hidrovori Balldre, Shëngjin, Rana e Hedhme, Kenallë, Lagjet Skënderbeg, Frutore, Kune, Kodërmarlekaj, Sheher, Lagjja Shaljan, Rrëzë Mali, Hidrovori Grykëzezë, Malësi, Grykë Manati, Vain, Merqi, Rraboshtë, Piraj, Kallmet, Blinisht, Fishtë, Troshan, Krajn, Gjadër, Balldre, Torovicë, Grash, Mabe, Dajç, Dragushë, Fabrika e Peshkut, Ujësjellësi Barbullojë, Gocaj, Hidrovori Ishull, Fabrika Tulla.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !