Skip to content

Njoftim për konsumatorët Librazhd

Në kuadër të punimeve të rikonstruksionit të Linjës 110kV L110-16/3a  Librazhd – Hec Egnatia dhe Linjës 110kV L110-16/3b  Përrenjas – Hec Egnatia në datën 13 Mars 2023 nga ora 08:00 deri në orën 13:00

OST sh.a. njofton se në datën 13 Mars 2023 nga ora 08:00 deri në orën 13:00 do të stakohet dhe tokëzohet si masë sigurie të Linjës 10kV, të Fidrit F3 (Hotolisht) në Nënstacionin Librazhd. Si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike gjatë kësaj kohe Fidri F3 (Hotolisht) në Nënstacionin Librazhd dhe disa konsumatorë në rrethin Librazhd:

Hotolisht, Babje, Buzgarë, Drapata, Ferrë, Dragostunjë, Frarë, Gurakuq, Kokrevë, Gurëbardhë, Heci Xhyrë.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !