Skip to content

Njoftim për konsumatorët Tropojë dhe Pukë

r remont të planifikuar të linjës 110kV Hec Fierzë – Gropaj – Bajram Curri,

në datat 13 dhe 15 Mars nga ora 08:00 deri në orën 16:00

OST sh.a. njofton se në datat 13 dhe 15 Mars nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet linja 110kV Hec Fierzë – Gropaj – Bajram Curri. Si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike nënstacionet Bajram Curri, Gropaj, Hec-i Arsti, HEC-i Trojet, Hec-i Dragobi, Bugjon, Drita si edhe disa zona:

Fushë Lumi, Llugaj, Jelicaj, Mukovë, Vushniqe, Gurine, Mahalla e Epërme, Hysaj, Luzhë, Vlad Fushë, Demaliaj, Zherkë, Isufaj, Qorraj, Shulla Rushtë, Vilic, Rodogosh, Visoçë, Berishë, Breg-Pac, Mash, Dojan, Gjurë, Markaj, Melush, Breqan, Dubrovë, Bllatë, Rosujë, Fagje, Vatoc, Vidricë, Bujan, Dunishë, Ujësjellës, Tpla, Livadhi i Turkut, Ranxa Gri, Rakic Gri, Pec Mekaj Gri, Demushaj, Vindi, Cërrnicë, Rrogom Zekaj, Bujlgecaj, Gjemakaj, Rrusaj, Qillaj-Begaj, Begaj, Babinë, Lushaj, Madan, Rruga e Gashit, Kovaç, Qelaj, Myhejan, Gosturan, Kërrnajë, Zhenaj, Kuarci, Shkëlzen, Qelaj, Sopot, Berhasaj, Ahmataj, Shumicë, Nakaj, Astë, Kojel, Sylaj, Lumnesh, Tafaj, Viçidol, Pitomine, Hasan Muzia, Lugu i Zi, Boshnjak, Qelak, Aliaj, Sallah, Kaminice, Dogana Qafë-Morinë, Padesh, Treshnjevë, Buqine, Kucaj, Papaj Hagjia, Kucan, Dellas, Qeli, Fushë Lumë, Koje, Murataj, Toskaj ,Dedaj, Dollapaj, Parku, Sharra, Ujërat, Rustemaj, Biberaj, Oruqaj, Grac, Qokaj, Shoshan, Demaj, Këlcyrë, Kika, Kollate, Valbonë, Ujësjellësi Qytet, Quku i Dunishës, Breg, Rranxë, Llom, Gjelaj Toskaj, Gjon Gecaj, Qëndra Arsimore, Pallati i Kulturës, Bashkia, Nimaj, Partizan, Gjyryq, Elektriku, Kopshti Dardania, 28-Gushti, Frigoriferi, Lloqi, Spitali, Gjyryq 2, Betosh, ShënGjergj, Lekbibaj, Gjonpepaj, Dushaj, Degë.

Blerim, Dardhë, Mezi, Miliska, Bugjon, Fierzë, Iballë, Mërtur.

 

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !