Skip to content

Njoftim për konsumatorët Librazhd

Njoftim për konsumatorët Librazhd

 Për punimet e Linjës 110kV L110-16/3 Librazhd – Përrenjas në datën

25-27/04/2023 nga ora 08:00 deri në orën 16:00.

  • OST sh.a. njofton se në datën 25 – 27 Prill 2023 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 si masë sigurie, stakim dhe tokëzim të linjës 10kV, të Fidrit F3 (Hotolisht) në Nënstacionin Librazhd për punimet e Linjës 110kV L110-16/3 Librazhd – Përrenjas. Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike gjatë kësaj kohe Fidri F3 (Hotolisht) dhe disa zona në rrethin Librazhd:

Hotolisht, Babje, Buzgar, Drapata, Ferrë, Dragostunjë, Frarë, Gurëkuqe, Kokrevë, Gurëbardhë, Heci Xhyrë.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !