Skip to content

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Njoftim për konsumatorët Tiranë

 Për remont të planifikuar të AT1, AT2, në Nënstacionin Sharrë 220kV në datën 27/04/2023 nga ora 00:00 deri në orën 05:00.

  • OST sh.a. njofton se në datën 27 Prill 2023 nga ora 00:00 deri në orën 05:00 do të ketë stakim dhe tokëzim të AT1, AT2 në Nënstacionin Sharrë 220kV. Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike gjatë kësaj kohe dy herë nga 5 minuta në datën 27/04/2023 nga ora 00:00 deri në 00:05 dhe nga ora 05:00 deri në 05:05 Nënstacioni Tec Kombinat, Ndroq, dhe Subjektet e Linjave, Frigoriferi Frigo Food, FC Internacional Tirana dhe disa zona në rrethin Tiranë:

Yzberisht, Kasallë, Vishaj, Damjan, Prush, Spango, Sakollari, Alban Jegeni, Sharrë, Qender Kombinat, Energjitika, Tec, Spitali, Zjarrëfiksja, Freewing, Eurotrade, Parafabrikatet, Rruga e Qelqit, Fabrika e Duhanit, Vaqarr, Shkolla e  Edukimit, Ndroq, Pinet, Barzez, Zhurije, Pezë, Stacioni i Pompave, Vodafon .

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !